Viorel Păunescu: Dacă există o ofertă bună atunci cred că Piţurcă va pleca

Viorel Păunescu, fost preşedinte al FC Steaua şi apropiat al lui Victor Piţurcă, a declarat, luni, la Aeroportul Henri Coandă, că selecţionerul va pleca de la conducerea echipei naţionale dacă va există o ofertă foarte bună din partea grupării saudite Al-Ittihad Jeddah.

94 afișări
Imaginea articolului Viorel Păunescu: Dacă există o ofertă bună atunci cred că Piţurcă va pleca

Victor Piturca si Viorel Paunescu (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Nu ştiu dacă oferta de acolo e tentantă sau nu. Eu nu îl sfătuiesc în niciun fel. Ca să fie foarte bine pentru echipa naţională trebuie să fie foarte bine şi pentru el. Probabil că la un moment dat, aşa cum pleacă toţi jucătorii buni din lumea asta, probabil că dacă există ceva foarte bun pentru Victor Piţurcă, atunci cred că el va pleca acolo. Fără să încurce însă echipa naţională", a spus Păunescu, la întoarcerea din Grecia.

Viorel Păunescu a adăugat că astăzi sau marţi vor veni la Bucureşti reprezentanţii grupării Al-Ittihad Jeddah pentru a negocia cu Victor Piţurcă. "S-ar putea să plece, s-ar putea să nu plece. Pentru Piţurcă sigur că există o ofertă de la acea echipă, dar el nu a vorbit cu nimeni până acum, decât cu un intermediar de la Bucureşti. Astăzi sau mâine se pare că vin cei de acolo şi vor discuta direct. Dar el trebuie să îşi lămurească problemele de la echipa naţională, clauzele şi aşa mai departe", a precizat Păunescu.

Presa din Arabia Saudită a scris în ultima săptămână despre o ofertă a grupării Al-Ittihad pentru selecţionerul Victor Piţurcă. Potrivit acesteia, Piţurcă ar urma să părăsească banca tehnică a primei reprezentative după meciul cu Grecia, care avut loc duminică, şi să preia echipa Al-Ittihad.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici