Vitali Klitschko l-a învins pe Charr şi şi-a păstrat titlul WBC la categoria grea

Pugilistul ucrainean Vitali Klitschko şi-a păstrat titlul WBC la categoria grea, învingându-l fără probleme, sâmbătă, la Moscova, pe germanul Manuel Charr, prin KO tehnic în repriza a patra.

609 afișări
Imaginea articolului Vitali Klitschko l-a învins pe Charr şi şi-a păstrat titlul WBC la categoria grea

Vitali Klitschko (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Arbitrul a decis să oprească meciul cu 56 de secunde înainte de finalul rundei a patra, deoarece Charr sângera abundent la arcada dreaptă.

"Am fost puţin dezamăgit, pentru că doream să câştig printr-un KO adevărat, nu tehnic. Eram pregătit să boxez în continuare, la fel şi Charr, dar a fost decizia medicului şi a arbitrului, astfel că nu am mai avut ce face", a declarat Klitschko după meci.

Klitschko, în vârstă de 41 de ani, care a început o carieră politică în Ucraina, are în palmares 45 de victorii şi doar două înfrângeri.

Charr, 27 de ani, a suferit prima înfrângere la profesionişti, el înregistrând până sâmbătă 21 de victorii. El a reacţionat furios în ring, după decizia de KO tehnic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici