Wimbledon. Horia Tecău şi Kevin Krawietz au trecut în turul doi în proba de dublu

Perechea alcătuită din jucătorii de tenis Horia Tecău (România) şi Kevin Krawietz (Germania), favoriţi numărul 9, a reuşit, joi seara, să se califice în turul doi al Marelui Premiu de la Wimbledon, învingând cuplul italiano-spaniol format din Salvatore Caruso şi Alejandro Davidovich Fokina.

133 afișări
Imaginea articolului Wimbledon. Horia Tecău şi Kevin Krawietz au trecut în turul doi în proba de dublu

Tecău şi Krawietz s-au impus în două seturi, cu 6-3, 7-6 (1), după o oră şi 10 minute.

În primul set, cei doi au realizat un break chiar în al doilea game al partidei, avantaj suficient pentru a câştiga primul act.

Setul doi a fost mai echilibrat, ambele perechi valorificându-şi serviciul. Tecău şi Krawietz au avut singura şansă de break la 5-5, nefructificată. În tiebreak, cei doi au cedat doar primul punct, după care au făcut altele 7 consecutive, câştigând setul şi meciul.

În turul doi, Tecău şi Krawietz vor întâlni perechea alcătuită din suedezul Andre Gorasson şi norvegianul Casper Ruud.

Pentru calificarea în turul secund, Tecău şi Krawietz vor fi recompensaţi cu 22.230 euro şi 90 de puncte ATP.

Într-un meci disputat tot joi, Marius Copil şi Jay Clarke au părăsit competiţia din primul tur, învinşi în 3 seturi de cuplul Marcus Daniell/Philipp Oswald.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici