Zapodeanu: Am dat în judecată clubul Politehnica Iaşi şi cer declararea falimentului

Fostul acţionar al clubului Politehnica Iaşi, Ioan Zapodeanu, a declarat marţi, pentru MEDIAFAX, că a dat în judecată clubul din dealul Copoului şi a solicitat declararea falimentului clubului.

60 afișări
Imaginea articolului Zapodeanu: Am dat în judecată clubul Politehnica Iaşi şi cer declararea falimentului

Zapodeanu: Am dat în judecată clubul Politehnica Iaşi şi cer declararea falimentului (Imagine: Mediafax Foto)

"Am dat în judecată clubul Politehnica Iaşi şi cer declararea falimentului! Nu se poate să-şi bată joc de mine! Mă plimbă de o lună cu vorba. A venit Stărică (n.r. - preşedintele clubului Politehnica Iaşi, Cristian Stărică) o singură dată şi a stat de vorbă cu mine şi pe urmă nimic. I-am spus să semneze o hârtie prin care se obligă să plătească, dar n-a semnat-o. Stărică şi Hodea (n.r. - vicepreşedintele clubului Politehnica Iaşi, Pavel Hodea) mint când spun că ne-am înţeles. Le-am spus foarte clar: dacă nu-mi dau cei 150.000 de euro până la sfârşitul anului, voi cere despăgubiri de 20 de miliarde de lei vechi plus cheltuieli de judecată. Adică eu am fost înţelegător şi i-am împrumutat cu 150.000 de euro ca să poată lua licenţa, iar ei... Am sesizat şi FRF şi LPF în legătură cu această datorie", a spus Ioan Zapodeanu.

Vicepreşedintele clubului ieşean, Pavel Hodea a precizat că gruparea din dealul Copoului va plăti datoria către Ioan Zapodeanu până la sfârşitul anului: "Aşa cum am mai spus, această problemă se va rezolva. Am vorbit cu acţionarii clubului şi îi vom da banii până la sfârşitul anului. Nu se pune problema să fie declarat falimentul clubului nostru, iar pentru a sesiza Liga şi Federaţia, domnul Zapodeanu are nevoie de o decizie judecătorească. Oricum, nu se va ajunge până acolo".

Ioan Zapodeanu a declarat că a împrumutat gruparea Poli Iaşi cu suma de 150.000 de euro la începutul acestui an, la rugămintea primarului Iaşului, Gheorghe Nichita, care este şi preşedintele de onoare al Politehnicii Iaşi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici