Zidane va antrena o echipă de juniori de la Real Madrid

Fostul internaţional francez Zinedine Zidane va antrena, din sezonul viitor, una din cele trei echipe under-18 a clubului Real Madrid, a anunţat, sâmbătă, presa spaniolă.

1451 afișări
Imaginea articolului Zidane va antrena o echipă de juniori de la Real Madrid

Zinedine Zidane (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Zidane va antrena sezonul viitor una din echipele under-18 de la Real. Francezul, care urmează să-şi ia diploma de antrenor în Franţa, îşi va începe cariera la o echipă de la centrul de formare al Realului", anunţă cotidianul El Confidencial.

Cotidianul Marca a preluat informaţia şi susţine că francezul ar putea lua locul lui Fernando Morientes, în prezent antrenor al echipei B under-18 şi dorit la federaţia spaniolă.

Clubul madrilen nu a dorit să comenteze această informaţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici