Ziua a doua la Fed Cup | Mihaela Buzărnescu, înlocuită în ultima clipă cu o altă jucătoare. Decizia luată după egalul din prima zi

Irina Begu (28 de ani) îi va lua locul Mihaelei Buzărnescu şi va fi "racheta 2" în echipa de Fed Cup a României, la al doilea meci din ziua a doua a duelului cu Franţa, din semifinale.

961 afișări
Imaginea articolului Ziua a doua la Fed Cup | Mihaela Buzărnescu, înlocuită în ultima clipă cu o altă jucătoare. Decizia luată după egalul din prima zi

Fed Cup | Mihaelei Buzărnescu, înlocuită în ultima clipă cu o altă jucătoare. Decizia luată după egalul din prima zi

Adrian Cruciat, antrenorul Irinei, a confirmat mutarea pe care Florin Segărceanu, căpitanul nejucător al tricolorelor, o va face.

Buzărnescu a pierdut, sâmbătă, contra Carolinei Garcia, scor 3-6, 3-6, astfel că Segărceanu a decis să o schimbe cu Irina Begu.

"Pot să îţi confirm asta, Irina va juca în al doilea meci de simplu. Există un plan şi pentru meciul de dublu, dar nu pot să vă spun mai multe. Îl las pe căpitanul nejucător să se gândească şi să ia cea mai bună decizie", a spus Adrian Cruciat, la Digi Sport.

Irina Begu va juca, cel puţin deocamdată, împotriva Kristinei Mladenovic. Şi francezii ar putea face o schimbare, să intre Alize Cornet în locul lui Mladenovic, însă deocamdată nu e nimic anunţat oficial. Irina Begu şi Kristina Mladenovic nu s-au întâlnit niciodată, însă în confruntările directe cu Alize Cornet bucureşteanca are un palmares pozitiv.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici