Zotta şi-a reziliat contractul cu FC Vaslui şi va negocia cu George Copos revenirea la Rapid

Directorul general Constantin Zotta şi-a reziliat, luni, contractul cu FC Vaslui şi, conform unor surse din cadrul clubului FC Rapid, zilele următoare va negocia cu acţionarul majoritar George Copos preluarea unei funcţii de conducere în cadrul grupării giuleştene.

112 afișări
Imaginea articolului Zotta şi-a reziliat contractul cu FC Vaslui şi va negocia cu George Copos revenirea la Rapid

Constantin Zotta (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax foto)

Contactat telefonic, Constantin Zotta a confirmat rezilierea contractului cu FC Vaslui, el luându-şi luni după-amiază la revedere de la jucători. "Am reziliat astăzi contractul cu FC Vaslui. Au fost momente extraordinar de frumoase la Vaslui. Consider că am realizat ceva în perioada petrecută la acest club. Chiar acum mi-am luat la revedere de la jucători. Sunt nişte băieţi extraordinari şi le-am promis că voi fi cel mai înverşunat suporter al lor în cupele europene şi chiar şi în unele meciuri din Liga I. Sunt bucuros că am avut ocazia să lucrez cu ei", a declarat Zotta pentru MEDIAFAX.

Fostul arbitru a evitat însă să vorbească despre o posibilă revenire la conducerea FC Rapid, grupare unde a activat în mai multe funcţii în perioada 2001-2008. "Nu ştiu nimic de Rapid, deocamdată nu am avut nicio discuţie cu cineva de acolo. Vom vedea ce se întâmplă în perioada următoare", a adăugat Zotta.

Conform surselor citate, Zotta va negocia în zilele următoare cu acţionarul majoritar George Copos preluarea funcţiei de preşedinte executiv, rămasă liberă după demisia lui Dinu Gheorghe de la sfârşitul lunii octombrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici