10 trucuri pentru a slăbi mai usor

Te-ai hotărât să ţii un regim alimentar pentru a scăpa de kilogramele în plus, dar oricare ar fi acesta, vrei ca efectele să apară într-un timp foarte scurt? Iată câteva trucuri pentru a slabi mai repede decât ai putea crede!

353 afișări
Imaginea articolului 10 trucuri pentru a slăbi mai usor

10 trucuri pentru a slăbi mai usor (Imagine: Mediafax Foto)

1) Bea foarte multă apă zilnic; de asemenea, poţi opta şi pentru ceai verde care este foarte sănătos. Este recomandat să consumi minimum doi litri de lichide pe zi!

2) Uită de transportul în comun sau de maşină! Încearcă să te foloseşti de o bicicletă pentru a te deplasa, iar dacă nu, de propriile picioare! Este recomandat să mergi pe jos cel puţin douazeci de minute zilnic. Ce mai aştepţi?

3) Dacă ţi-e foame după-amiază, înlocuieşte-
ţi masa obişnuită cu o simplă gustare! Gustarea este o "mini-masă" şi nu trebuie confundată în niciun caz cu ronţăitul. De aceea, este necesar să-ţi iei gustarile în mod regulat. O gustare îţi poate permite să-ţi echilibrezi consumul de calorii pe timpul întregii zile şi să ai parte de o cină mai lejeră. Există o singură condiţie pe care trebuie să o respecţi: gustarea trebuie să fie echilibrată; de exemplu, poate fi compusă din cereale, lactate şi fructe.

Citeşte mai multe despre slăbit pe www.perfecte.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici