Computerul de buzunar, Compute Card, va primi un dock upgradabil în formă de tabletă

O companie a anunţat un dock compatibil cu Intel Compute Card, noul PC ultra-subţire în formă de card de credit. Nexdock este un suport în formă de tabletă, care poate găzdui două module externe. Primul dintre module este chiar Compute Card, „creierul” dispozitivului, în timp ce al doilea găzduieşte toate port-urile de conectivitate, pentru ataşarea de accesorii.

652 afișări
Imaginea articolului Computerul de buzunar, Compute Card, va primi un dock upgradabil în formă de tabletă

Computerul de buzunar, Compute Card, va primi un dock upgradabil în formă de tabletă

Nexdock beneficiază de un display tactil echipat cu mufe USB Type-C la interior. Compute Card se conectează la unul dintre aceste port-uri, în timp ce modulul de conectivitate se conectează la cel de-al doilea, oferind acces după caz la port-uri USB, mufă Ethernet, HDMI, slot micro SD sau mufe USB Type-C. Modulul secundar pare să integreze şi acumulator pentru alimentarea cu energie electrică, care poate fi mai mic sau mai mare, după necesităţile utilizatorului, scrie Go4it.

Avantajul unui computer de genul Nexdock, format dintr-un Compute Card şi un modul pentru conectivitate este flexibilitatea în utilizare şi posibilitatea de upgrade în timp. Intel va lansa noi generaţii de Compute Card din ce în ce mai puternice, în timp ce utilizatorii vor putea opta pentru noi opţiuni de conectivitate sau pentru acumulatori mai mari.

Compute Card de la Intel va fi lansat la jumătatea lui 2017, în timp ce Nexdock urmează să ajungă pe piaţă abia spre sfârşitul anului.

Citeşte continuarea articolului în Go4it

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici