Cum a slăbit Piedone 50 de kilograme în şase luni

Regimul de slăbit al primarului Piedone presupune cinci mese pe zi. Decis, el vrea să îl continue până va slăbi încă 30 de kilograme. Timp de 20 de ani, primarul sectorului 4, Cristian Po-pescu Piedone, a refuzat să se cântărească, deoarece nu dorea să vadă câte kilograme are. "Singura unitate de măsură era cureaua", a declarat el pentru Gândul.

670 afișări
Imaginea articolului Cum a slăbit Piedone 50 de kilograme în şase luni

Cum a slăbit Piedone 50 de kilograme în şase luni (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Fiind motivat de dorinţa de a-şi prelungi viaţa, primarul sectorului 4 a decis, pe data de 19 decembrie anul trecut, să apeleze la un medic nutriţionist pentru a scăpa de kilogramele în plus. "Am încercat şi alte metode de slăbit, cum ar fi pastilele, dar niciodată nu am reuşit să slăbesc atât de mult într-o perioadă scurtă. În şase luni de dietă am reuşit să dau jos 50 de kilograme şi procesul va continua până când voi ajunge la 120 de kilograme. În plus, am mai înţeles, mai ales de când am apelat la un specialist, că dieta trebuie să fie una personalizată, mai ales dacă vrei un rezultat benefic pe o perioadă lungă de timp", ne-a povestit Cristian Popescu Piedone.

Citeşte mai multe despre cum a slăbit Piedone pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici