Cum ar fi să bagi mâna în televizor şi să modifici imaginea? Prototipul TV care revoluţionează tehnologia - VIDEO

O studentă a pus la cale un prototip TV prin care imaginile reale se pot transforma în imagini virtuale şi pot apărea pe ecran.

1251 afișări
Imaginea articolului Cum ar fi să bagi mâna în televizor şi să modifici imaginea? Prototipul TV care revoluţionează tehnologia - VIDEO

Cum ar fi să bagi mâna în televizor şi să modifici imaginea? Prototipul TV care revoluţionează tehnologia - VIDEO (Imagine: Daily Mail)

O studentă din California, Jayne Vidheecharoen, de la Art Center College of Design, a realizat un prototip TV care revoluţionează tehnologia, informează Daily Mail.

Dacă utilizatorul introduce mâinile în spatele prototipului, acestea apar pe ecran şi pot modifica imaginea.

În filmul "Charlie şi Fabrica de Ciocolată", răsfăţatul Mike Teevee apare convertit în milioane de pixeli, miniaturizat şi maximizat.

Vidheecharoen mărturiseşte că mai are până să realizeze acest lucru, dar susţine că are un as în mânecă - prototipurile sale sunt conectate la internet, ceea ce înseamnă că spaţiul computerizat poate fi împărtăşit cu alte persoane.

Ceea ce a realizat este extraordinar, dar componentele şi materialele întrebuinţate sunt ieftine şi nu neapărat hi-tech.

Studenta este foarte dornică să îmbunătăţească prototipul şi îşi dă seama de potenţialul comercial enorm al invenţiei sale.

"Pot specula în legătură cu o grămadă de întrebuinţări ale acestor prototipuri, de la construirea unor lumi paralele la show-urile cu păpuşi", a susţinut ea.

Vidheecharoen a atras fonduri pentru proiectul său prin Kickstarter, un site care prezintă proiecte creative şi care îi lasă pe membri să doneze bani pentru dezvoltarea acestora.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici