Cum arată 2.000 de calorii? O comparaţie inedită între gogoşi, cartofi prăjiţi, bere şi legume - VIDEO

Cei care se întreabă cum arată doza zilnică recomandată de medici de 2.000 de calorii au la dispoziţie un videoclip care prezintă echivalentul cantităţii în funcţie de diferite alimente, de la cartofi prăjiţi şi burgeri la morcovi şi avocado.

34152 afișări
Imaginea articolului Cum arată 2.000 de calorii? O comparaţie inedită între gogoşi, cartofi prăjiţi, bere şi legume - VIDEO

Materialul video, realizat de BuzzFeed şi preluat de Huffington Post, informează într-un mod creativ reprezentarea dozei de 2.000 de calorii în diferite feluri de mâncare. Astfel, şase gogoşi şi jumătate sunt egale cu 26 de ouă, patru porţii de cartofi prăjiţi de la fast-food, o pizza şi 60 de morcovi, fiecare dintre acestea furnizând necesarul de calorii pentru o zi întreagă.

Exemplele pot servi ca sursă de inspiraţie pentru ce să mâncăm într-o zi, precum şi ce ar trebui să evităm.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici