Documente publicate de FBI confirmă existenţa extratereştrilor: Au haine metalice şi măsoara 91 cm

Un memo bizar care ar demonstra că extratereştrii au aterizat în New Mexico înainte de anul 1950 a fost publicat pe site-ul oficial al FBI-ului.

593 afișări
Imaginea articolului Documente publicate de FBI confirmă existenţa extratereştrilor: Au haine metalice şi măsoara 91 cm

FBI confirma existenta extraterestrilor: Au haine metalice si masoara 91 cm (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Serviciul de informaţii american a făcut publice mii de documente într-o nouă secţiune a site-ului numită The Vault - Seiful. Printre aceste documente se numără şi un memo trimis directorului FBI de către Guy Hottel, agentul special şi şeful sediului FBI din Washington în 1950.

Hottel scrie despre OZN-uri că: "Acestea au fost descrise ca obiecte circulare, cu centrul bombat, de 50 de picioare în diametru (n.r. 15.24 de metri). În fiecare dintre acestea erau trei corpuri cu formă umană, dar care măsurau numai 3 picioare (n.r. 0.9144 metri). Erau îmbracate în haine metalice de textură foarte delicată".

CIteşte mai multe despre documentele publicate de FBI pe www.stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici