Relaxarea, cea mai bună metodă de slăbit

Femeile care doresc să aibă un trup de invidiat trebuie să renunţe la dietele care le-ar putea pune sănătatea în pericol, din cauza abţinerii de la anumite alimente, care de cele mai multe ori ne oferă energia necesară de care avem nevoie în timpul zilei, informeazã cotidianul Gândul.

70 afișări
Imaginea articolului Relaxarea, cea mai bună metodă de slăbit

Relaxarea, cea mai bună metodă de slăbit

Oamenii de ştiinţă de la Universitatea Otago din Noua Zeelandă au observat, după doi ani de cercetări, că cea mai indicată metodă de slăbit este relaxarea.

La studiu au participat 225 de femei supraponderale, a căror alimentaţie, înainte de a fi monitorizate, era bazată pe mâncăruri grase, produse fast-food şi dulciuri, iar băuturile consumate erau unele bogate în kilocalorii.

Citeşte mai multe despre metodele de slăbit pe www.gândul.info

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici