Vezi aici cum ne afectează trecerea la ora de vară

La sfârşitul acestei luni, mai exact în ultima sâmbătă a lui martie, România va trece la ora de vară. Astfel, ora 3 noaptea va deveni ora 4. Medicii spun că, deşi dormim cu o oră mai puţin, acest lucru îşi pune accentul asupra bioritmului organismului, informează cotidianul Gândul.

83 afișări
Imaginea articolului Vezi aici cum ne afectează trecerea la ora de vară

Vezi aici cum ne afectează trecerea la ora de vară (Imagine: Shutterstock)

"Dincolo de faptul că persoanele care obişnuiesc să adoarmă la ore târzii se vor trezi extrem de obosite în această perioadă, devenim mai irascibili, mai nervoşi şi apare şi astenia de primăvară", spune dr. Iulian Pandrea, medic de familie.

Citeşte mai multe pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici