ALERTĂ de călătorie: MAE atenţionează românii care călătoresc în Bruxelles despre greva din transportul public

MAE informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Belgia că personalul din transportul public de călători din Bruxelles a anunţat intrarea în grevă, astfel încât reţeaua de transport va fi puternic perturbată începând cu după-amiaza zilei de 19 februarie.

501 afișări
Imaginea articolului ALERTĂ de călătorie: MAE atenţionează românii care călătoresc în Bruxelles despre greva din transportul public

MAE atenţionează românii care călătoresc în Bruxelles despre greva din transportul public

„Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Regatul Belgiei că personalul din transportul public de călători din Bruxelles a anunţat intrarea în grevă, cu întreruperea circulaţiei mijloacelor de transport în comun, fapt pentru care reţeaua de transport public din capitala Bruxelles (liniile de autobuz, tramvai, metrou) va fi puternic perturbată începând cu după-amiaza zilei de 19 februarie 2018”, potrivit unui comunicat de presă al MAE, remis luni MEDIAFAX.

Se recomandă cetăţenilor români să urmărească şi să obţină informaţii de actualitate privind condiţiile de transport, consultând pagina web a operatorului de transport public STIB (www.stib-mivb.be<http://www.stib-mivb.be/>), să solicite informaţii prin telefon (Contact Center +3270232000), precum şi accesând paginile de Facebook şi Twitter, unde personalul specializat va răspunde tuturor solicitărilor.

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României în Regatul Belgiei: +3223475338, +3223450040 şi +3223441658, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă. De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă au la dispoziţie şi telefonul de permanenţă al misiunii diplomatice a României la Bruxelles: +3223440854.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici