Ambasada Spaniei la Bucureşti lansează o galerie virtuală împotriva violenţei de gen

  • Ambasada Spaniei la Bucureşti lansează, vineri, o galerie virtuală dedicată violenţei de gen
  • Aici se expun, în format interactiv şi disponibil în limba română, cele mai importante campanii realizate de Delegaţia guvernului pentru lupta împotriva violenţei.
  • Reprezentanţii Ambasadei precizează că au un angajament permanent în lupta împotriva violenţei sexiste
119 afișări
Imaginea articolului Ambasada Spaniei la Bucureşti lansează o galerie virtuală împotriva violenţei de gen

Ambasada Spaniei la Bucureşti lansează o galerie virtuală împotriva violenţei de gen

Potrivit unui comunicat transmis de Ambasada Spaniei la Bucureşti, de vineri poate fi vizitată galeria virtuală dedicată luptei împotriva violenţei de gen.

În timpul celor 16 zile de activism declarate de Naţiunile Unite (ONU) pentru eradicarea violenţei împotriva femeilor şi fetelor, Ambasada Spaniei a creat o galerie virtuală unde se expun, într-un format interactiv şi disponibil în limba română, cele mai importante campanii realizate de Delegaţia guvernului pentru lupta împotriva violenţei de gen.

„Se ilustrează astfel, pe de o parte, angajamentul transversal al întregii administraţii publice şi al cetăţenilor în lupta împotriva violenţei de gen şi, pe de altă parte, multidimensionalitatea unei probleme care afectează toate societăţile, dincolo de orice graniţe. Intenţia este aceea de a oferi o viziune profundă asupra violenţei de gen, care depăşeşte agresiunea fizică, atrăgând atenţia asupra indiciilor timpurii cu privire la anumite forme de control, agresiuni verbale sau sexuale. Toate acestea se desfăşoară într-un format virtual, în parte datorită restricţiilor impuse de situaţia socio-sanitară, dar şi din dorinţa de a merge şi mai departe în trasmiterea mesajului nostru şi a-l face astfel accesibil noilor generaţii, oriunde s-ar afla”, spun reprezentanţii Ambasadei Spaniei la Bucureşti.

Reprezentanţii Ambasadei precizează că au un angajament permanent în lupta împotriva violenţei sexiste, o problemă care afectează milioane de femei din întreaga lume şi care nu ţine seama de graniţe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici