Belinda Bencic, euforică înainte de întâlnirea cu Simona Halep: Nu am nimic de pierdut, doar de câştigat.

În sferturile de la Dubai, Simona Halep (2 WTA) o va întâlni pe Belinda Bencic (45 WTA), joi, de la ora 17:00. Jucătoarea din Elveţia a avut parte de un meci aprig în optimi, unde a învins-o pe Aryna Sabalenka (locul 9 WTA) , scor 6-4, 2-6, 7-6 (7).

1601 afișări
Imaginea articolului Belinda Bencic, euforică înainte de întâlnirea cu Simona Halep: Nu am nimic de pierdut, doar de câştigat.

Belinda Bencic, înainte de întâlnirea cu Simona Halep de la Dubai: Nu ştiu exact de ce am câştigat

Partida dintre Bencic şi Sabalenka a durat două ore şi 29 de minute, a avut multe răsturnări de situaţie, dar jucătoarea din Elveţia a avut nervii mai tari şi acum are şansa să o întâlnească pe Halep în sferturi: "În acest moment pot să spun că nu ştiu exact de ce am câştigat acest meci. Cred că în cinci momente deja mă vedeam la vestiar făcând duş, iar apoi dintr-o dată am câştigat meciul. Cred că eu şi Aryna am făcut o partidă foarte bună.

E o jucătoare foarte bună, cred că amândouă meritam să câştigăm, dar eu am avut mai mult noroc. Mingile de meci le-am jucat cu spatele la zid, nu mai aveam nimic de pierdut. Am jucat şi atât. Nu-mi vine să cred că am câştigat. Am supravieţuit loviturilor ei puternice. E greu de jucat împotriva ei pentru că serveşte puternic. A fost dificil", a declarat Bencic.

Jucătoarea din Ţara Cantoanelor a vorbit şi despre duelul cu Simona Halep: "Această victorie mi-a dat multă energie, nu mă gândesc încă la meciul cu Simona Halep. Bineînţeles, e o campioană, returnează multe mingi. Nu am nimic de pierdut, doar de câştigat. Sunt foarte fericită pentru parcursul meu de până acum şi tot ce va veni de aici înainte este un bonus", a mai spus Bencic.

Halep s-a calificat în sferturi după ce a învins-o în două seturi pe Lesia Ţurenko (locul 23 WTA), scor 6-3, 7-5. Românca a obţinut miercuri a zecea victorie din 2019.

Dacă Halep va câştiga turneul de la Dubai, se va apropia la 443 de puncte de liderul mondial, Naomi Osaka. Japoneza a fost învisă în turul secund la Dubai, de Kristina Mladenovic (locul 67 WTA), scor 6-3, 6-3.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici