Camera Comunelor va organiza vineri al treilea vot pe tema Acordului Brexit

Camera Comunelor a anunţat că a decis organizarea unui nou vot în privinţa Acordului Brexit vineri, în condiţiile în care două versiuni anterioare ale tratatului referitor la ieşirea din UE au fost deja respinse, potrivit Sky News.

607 afișări
Imaginea articolului Camera Comunelor va organiza vineri al treilea vot pe tema Acordului Brexit

Camera Comunelor va organiza vineri al treilea vot pe tema Acordului Brexit

Preşedintele Camerei Comunelor, John Bercow, declarase anterior că nu va permite un al treilea vot decât dacă noua propunere va fi diferită de primele două. Joi, Bercow a anunţat că propunerea Guvernului respectă această cerinţă.

Marea Britanie urma să se retragă din UE pe 29 martie, dar Camera Comunelor a aprobat un plan al Guvernului Theresa May de a solicita amânarea Brexit până cel puţin pe 30 iunie. Camera Comunelor a respins de două ori Acordul privind ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană negociat de Guvernul Theresa May cu Bruxellesul.

Marea Britanie ar urma să părăsească Uniunea Europeană pe 12 aprilie în cazul în care Camera Comunelor nu va aproba Acordul Brexit. Dacă documentul va fi aprobat, Marea Britanie va părăsi UE pe 22 mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici