Campionul Usain Bolt încearcă să recupereze peste 12 milioane de dolari pierduţi într-o fraudă

Campionul olimpic Usain Bolt încearcă să recupereze peste 12,7 milioane de dolari (10,2 milioane de lire sterline) pe care avocatul său spune că i-a pierdut din cauza unei fraude.

538 afișări
Imaginea articolului Campionul Usain Bolt încearcă să recupereze peste 12 milioane de dolari pierduţi într-o fraudă

Campionul Usain Bolt încearcă să recupereze peste 12 milioane de dolari pierduţi într-o fraudă

Comisia pentru servicii financiare din Jamaica (FSC) a plasat firma de investiţii Stocks and Securities Limited (SSL) sub investigaţie.

Sprinterul în vârstă de 36 de ani a investit la SSL timp de peste un deceniu.

"Vom merge în instanţă dacă fondurile nu sunt returnate", a declarat avocatul Linton Gordon. "Este o mare dezamăgire şi sperăm că problema va fi rezolvată în aşa fel încât domnul Bolt să-şi recupereze banii şi să poată trăi în pace".

Managerul lui Bolt, Nugent Walker, a declarat pentru Jamaica Gleaner că octuplul campion olimpic a observat "discrepanţe".

FSC a declarat că este "la curent cu rapoartele privind acuzaţiile de fraudă" şi că procesul de supraveghere îi va permite să vadă mişcările de fonduri şi valori mobiliare în şi din SSL.

SSL a declarat că propriile sale investigaţii interne sugerează că un fost angajat se află în spatele presupusei fraude şi a adăugat că a "sesizat autorităţile de aplicare a legii relevante".

Bolt s-a retras din atletism în 2017, după ce a câştigat 11 medalii de aur la Campionatele Mondiale şi opt medalii de aur la Jocurile Olimpice.

În timpul Jocurilor Olimpice de la Beijing din 2008, Bolt a stabilit noi recorduri mondiale la 100 m şi 200 m.

Timpul său de 9,572 secunde la 100 m rămâne record mondial.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici