Cozi la centrele de vaccinare în Israel. Persoanele de peste 50 de ani şi cadrele didactice sunt vaccinate pe loc

  • În două săptămâni, 12% din populaţia Israelului a fost vaccinată
  • La centrele de vaccinare din Tel Aviv s-au format cozi
  • Oricine cu vârsta de peste 50 de ani sau care este cadru didactic se poate vaccina pe loc
4571 afișări
Imaginea articolului Cozi la centrele de vaccinare în Israel. Persoanele de peste 50 de ani şi cadrele didactice sunt vaccinate pe loc

Cozi la centrele de vaccinare în Israel. Persoanele de peste 50 de ani şi cadrele didactice sunt vaccinate pe loc

În piaţa centrală din Tel Aviv s-au format cozi la centrele de vaccinare. Oricine cu vârsta de peste 50 de ani sau care este cadru didactic se poate vaccina pe loc.

Israelul este campioana absolută la vaccinare. Peste un milion din 9 milioane de oameni au fost deja imunizaţi, adică 12% din populaţie.

David Saranga, ambasadorul Israelului la Bucureşti: „La început şi noi am crezut că oamenii se vor gândi de două ori înainte să se vaccineze. Şi în Israel există fake news. (…) Lumea chiar vrea să fie vaccinată.”


Piaţa centrală din Tel Aviv, Israel

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici