Grigor Dimitrov l-a învins pe David Goffin şi a câştigat Turneul Campionilor

Jucătorul bulgar Grigor Dimitrov, locul 6 ATP, a câştigat Turneul Campionilor de la Londra, după ce l-a învins, duminică, scor 7-5, 4-6, 6-3, pe belgianul David Goffin, locul 8 ATP.

972 afișări
Imaginea articolului Grigor Dimitrov l-a învins pe David Goffin şi a câştigat Turneul Campionilor

Grigor Dimitrov l-a învins pe David Goffin şi a câştigat Turneul Campionilor

Bulgarul s-a impus la capătul unui meci strâns, care a durat două ore şi jumătate. În debutul partidei Dimitrov şi-a pierdut serviciul de două ori, dar apoi a reuşit trei break-uri şi şi-a adjudecat primul set. Următoarele două seturi au fost decise de câte un break.

La final, Dimitrov şi-a felicitat adversarul şi a ţinut să mulţumească echipei şi familiei lui pentru sprijinul de care a avut parte de-a lungul turneului.

"Au fost două săptămâni fantastice pentru mine. Este o mare onoare pentru mine să joc aici. Lăsând tenisul la o parte, David este un băiat extraordinar. De asemenea, loveşte mingea foarte bine şi merită felicitări. A reuşit să progreseze foarte mult în ultimele luni şi, mai ales, în această săptămână. Sunt extrem de mândru că am jucat împotriva lui în finală.

Nu am cuvinte. Echipa mea a fost fantastică, familia la fel. O persoană care a jucat un rol important a fost prietena mea Nicole (n.r. - cântăreaţa americană de pop Nicole Scherzinger). Este undeva pe aici, ascunzându-se", a afirmat Dimitrov, la finalul partidei.

În urma câştigătorii Turneului Campionilor, Dimitrov va urca în premieră pe locul 3 în clasamentul mondial. La 26 de ani, Grigor Dimitrov s-a aflat la prima participare la această competiţie.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici