HOROSCOP, 10 noiembrie | Mercur intră azi a doua oară în Scorpion. Aceste zodii primesc o a doua şansă pe aceste planuri

Mercur intră azi pentru a doua oară în zodia Scorpionului, unde va rămâne de data aceasta până pe 1 decembrie.

18421 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP, 10 noiembrie | Mercur intră azi a doua oară în Scorpion. Aceste zodii primesc o a doua şansă pe aceste planuri

HOROSCOP, 10 noiembrie – Mercur intră azi a doua oară în Scorpion. Aceste zodii primesc o a doua şansă pe aceste planuri

Zodiilor Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) li se dă încă o şansă să îşi schimbe atitudinea în unele domenii de viaţă şi să atragă şansa de partea lor.

HOROSCOP, 10 noiembrie Berbec

Mercur reintră astăzi în casa banilor şi a relaţiilor din horoscopul tău general, indiciu cum că se repune lumina reflectoarelor pe componenta financiară a relaţiei cu persoana iubită şi/ sau cu cei cu care lucrezi. În ultimele săptămâni, au tot existat evenimente care ţi-au dat de înţeles că se întâmplă uneori lucruri pe care nu le cunoşti şi care îţi afectează într-o anumită măsură resursele sau raportul de forţe cu celelalte persoane cu care eşti implicat(ă) într-o relaţie. Iată aşadar o oportunitate să începi un capitol nou, să dai dovadă de mai multă transparenţă în raport cu cei din jur.

HOROSCOP, 10 noiembrie Taur 

Mercur poposeşte azi, pentru a doua oară, în casa relaţiilor din harta ta solară, semn că şi în cazul tău se repune accentul pe parteneriatul de viaţă şi/ sau pe legăturile pe care le ai cu cei cu care desfăşori activităţi profesionale. Anumite evenimente din ultimele săptămâni ţi-au arătat că lipseşte deschiderea în unele privinţe ale vieţii de cuplu sau ale relaţiei profesionale pe care o ai cu cei care lucrezi. Aşadar, poate nu ar strica să te ocupi de acest aspect în perioada care urmează. Încurajează la sinceritate şi la dialog şi ţi se va răspunde cu aceeaşi monedă.

HOROSCOP, 10 noiembrie Gemeni

Mercur ajunge astăzi în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, pregătind terenul pentru nişte schimbări importante pe acest plan. În ultima perioadă, se prea poate să fi comunicat destul de greu cu unii colegi de muncă sau poate că ai internalizat emoţii şi stări pe care nu le-ai destăinuit altor persoane sau unui specialist. Prin urmare, este important să lucrezi în această perioadă la felul în care interacţionezi cu colegii de muncă şi la tendinţa ta de a ţine ascunse anumite trări. Ar fi mult mai bine dacă ai discutat despre ele, dacă le-ai procesa-n vreun fel.

HOROSCOP, 10 noiembrie Rac 

Mercur intră azi din nou în casa iubirii şi a copiilor din harta ta solară. Pe parcursul retrogradării sale, este foarte posibil să fi întâmpinat destul de des momente de tensiune în raport cu cei mici şi/ sau cu partenerul. Între timp însă, s-ar putea să fi apărut şi indicii cu privire la motivele pentru care aţi ajuns în această situaţie. Profită de această oportunitate pentru a deschide un capitol nou în relaţia cu ei, să dai dovadă de mai multă disponibilitate pentru dialog. În felul acesta, vei vedea că lucrurile se vor repune pe direcţia potrivită destul de repede.

HOROSCOP, 10 noiembrie Leu 

Cu Mercur înapoi în casa familiei, se întrevede o perioadă destul de ocupată pentru tine în acest domeniu de viaţă. Cât a durat retrogradarea sa prin acest semn, este posibil să fi experimentat unele certuri sau discuţii în contradictoriu cu rudele apropiate, iar acum a venit momentul să faci ceva în această privinţă. De exemplu, ai putea încerca să iniţiezi mai mult conversaţii cu familia, să încurajezi la deschidere vis-a-vis de anumite subiecte care ar fi condus la tensiuni. Asta nu garantează că nu vă veţi mai întâlni cu teme greu de abordat, dar vă veţi face curaj mai uşor.

HOROSCOP, 10 noiembrie Fecioară


Mercur poposeşte astăzi în casa comunicării din horoscopul tău general, după o perioadă de retrogradare prin acest sector. Aşa se face că, după câteva săptămâni de stângăcii în interacţiunea cu ceilalţi şi de discuţii rămase în coadă de peşte sau care au degenerat, lucrurile încep să revină pe făgaşul normal. Îţi recapeţi abilităţile de comunicare şi socializare, fapt pentru care se ridică acel cod roşu impus acum câteva săptămâni cu privire la întâlniri de afaceri, negocieri sau orice discuţie importantă pe plan social/ profesional. Ştii la ce să te aştepţi de la interlocutor şi ce anume ar trebui să-i spui.

HOROSCOP, 10 noiembrie Balanţă 

Mercur revine azi în casa banilor şi a bunurilor din harta ta solară. După o perioadă de retrogradare în care poate te-ai confruntat cu lipsuri sau cu pierderi de ordin financiar, va reîncepe o perioadă mai bună pentru tine la acest capitol. Mai exact, în săptămânile următoare, îţi parvin idei/ informaţii în legătură cu oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor pe care le-ai realizat pân-acum. În felul acesta, vei acoperi o bună parte din golurile rămase după ultimele săptămâni, dar este la fel de important să te alegi cu lecţii de pe urma experienţelor anterioare.

HOROSCOP, 10 noiembrie Scorpion 

Mercur se întoarce astăzi în semnul naşterii tale, după ce a retrogradat prin zodia ta o perioadă destul de lungă de timp. Asta înseamnă că te exprimi mult mai bine, că ai mai multă încredere în ceea ce poţi realiza de pe urma interacţiunilor cu cei din jurul tău. Aşa se face că experimentezi mai puţin trac în conversaţiile cu ceilalţi şi dai dovadă de mai multă deschidere în raport cu interlocutorii tăi. De pe urma acestei atitudini, vei dobândi tot felul de beneficii în plan personal şi profesional, aşadar caută să o întreţii şi pe viitor la acelaşi nivel.

HOROSCOP, 10 noiembrie Săgetător 

Mercur intră azi, pentru a doua oară, în casa subconştientului din horoscopul tău general. După o perioadă de câteva săptămâni de retrogradare, în care ai experimentat destul de multe trimiteri la trecut, prin asemănări cu prezentul sau pur şi simplu pentru că gândul te-a purtat la ziua de ieri, de astăzi înţelegi şi care a fost rolul acestor plimbări pe aleea amintirilor. Îţi dai seama că poate unele capitole nu s-au încheiat sau că nu ai reuşit să pui punct anumitor relaţii cu lucruri sau persoane din trecut. Profită de această ocazie pentru a clarifica anumite chestiuni de importanţă mare.

HOROSCOP, 10 noiembrie Capricorn

Mercur ajunge azi în casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup, după o perioadă de retrogradare în care a ieşit pentru o scurtă perioadă din acest sens. În cazul unora din nativii(ele) semnului, s-ar putea ca, de azi încolo, să se refacă unele legături întrerupte temporar, fie ele de prietenie sau în plan profesional. Ori poate că se reiau proiecte care au sistat sau care au involuat în ultima perioadă. Pe de altă parte, trebuie să şi înveţi ceva de pe urma acestor experienţe, să dezvolţi aceste relaţii sau iniţiative pe alte baze, mai solide, pe termen lung.

HOROSCOP, 10 noiembrie Vărsător

Mercur revine astăzi în casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că îţi reiei ritmul obişnuit pe acest plan. După câteva săptămâni în care au dominat momentele de tensiune în raport cu superiorii sau cu anumiţi vectori de influenţă la nivel profesional, discuţiile tale cu ei se duc de azi pe un ton mai calm şi rezultatele nu vor întârzia să apară. De asemenea, în cazul anumitor nativi(e), se pot relua tratative cu privire la o posibilă angajare de către o altă firmă din domeniul lor de activitate. În orice caz, se reintră în normalitate pe acest plan.

HOROSCOP, 10 noiembrie Peşti 

Mercur se întoarce azi în casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Aşadar, se întrevede o perioadă bună pentru tine pe aceste planuri, în care reiei, de exemplu, cursuri sau deplasări întrerupte din varii motive. Sau poate că intră pe un făgaş mai bun un proces birocratic extenuant demarat pentru a obţine o aprobare sau o autorizaţie. Dar indiferent în care din aceste situaţii te vei regăsi, este cât se poate de clar că te-ai ales cu nişte lecţii foarte importante de pe urma acestei perioade. Trebuie doar să ai grijă să le aplici.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici