HOROSCOP 16 mai. De ce ţi-a fost frică peste săptămână nu scapi duminică. Vezi ce-ţi rezervă astrele

Luna realizează, în acest weekend, o conjuncţie cu Marte în semnul Racului. Zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) riscă să aibă parte în această duminică de acele discuţii în contradictoriu de care poarte au încercat să scape toată săptămâna.

6735 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 16 mai. De ce ţi-a fost frică peste săptămână nu scapi duminică. Vezi ce-ţi rezervă astrele

HOROSCOP 16 mai. De ce ţi-a fost frică peste săptămână nu scapi duminică. Vezi ce-ţi rezervă astrele

HOROSCOP 16 mai. Berbec

Conjuncţia Lunii cu Marte se perfectează azi în casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce ar putea însemna că duminica aceasta, dacă o petreci acasă şi/ sau în compania celor dragi, s-ar putea să fie una cam tensionată. Este greu de spus dacă atmosfera încărcată se va traduce într-un conflict sau nu. Cert este că nu trece neobservată, nici de tine, dar nici de tudele apropiate. Caută aşadar să nu arunci gaz pe foc.

 

HOROSCOP 16 mai. Taur

Luna şi Marte îşi dau întâlnire astăzi în casa comunicării din horoscopul tău solar, ceea ce poate denota faptul că nu prea ai răbdare să îi asculţi pe interlocutorii cu care porţi discuţii astăzi, mai ales dacă aceştia sunt rude apropiate sau prieteni vechi. Ai aşteptări în ceea ce îi priveşte, iar dacă ei nu se ridică la înălţimea lor, s-ar putea să-ţi ieşi din sărite, cu toate că, de regulă, eşti o persoană calmă.

 

HOROSCOP 16 mai. Gemeni

Luna şi Marte îşi unesc astăzi forţele în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general, ceea ce este egal cu nişte veşti nu prea bune din punct de vedere financiar. Oricare ar fi bugetul care ţi-a mai rămas pentru acest final de săptămână, cert estă că şansele sunt mari să îl depăşeşti şi să intri în cel pe care ţi l-ai rezervat pentru de luni încolo. Încearcă să îţi impui unele limite clare.

 

HOROSCOP 16 mai. Rac

Cu Luna şi Marte conjuncte în semnul naşterii tale, s-ar putea ca starea ta de spirit să fluctueze mai mult decât de obicei, iar frecvenţa cu care ea oscilează s-ar putea să te surprindă până şi pe tine. Iar dacă cei dragi trec printr-o perioadă mai grea sau nu au apucat să se odihnească suficient în acest weekend, eşti pasibil(ă) de nişte conflicte aprinse din cauza schimbărilor de dispoziţie pe care ţi le explici greu.

 

HOROSCOP 16 mai. Leu

Luna şi Marte îşi dau mâna astăzi în casa subconştientului din horoscopul tău solar, ceea ce şi în cazul tău poate însemna că dispoziţia ta variază între extreme pe parcursul acestei zile. De vină ar putea fi oboseala, un eveniment recent care te supără sau o sensibilitate la vorbe şi gesturi care se accentuează aparent din senin. Stai departe de persoanele sau situaţiile care ar putea să îţi inducă reacţii foarte dificil de controlat azi.

 

HOROSCOP 16 mai. Fecioară

Luna şi Marte se întâlnesc în casa vieţii sociale din horoscopul tău general, prilej numai bun de întâlniri cu prietenii astăzi. Cel mai probabil, este vorba despre o întrevedere ad hoc, pe care nu aţi programat-o în prealabil, iar vorba umblă cp acestea sunt, de fapt, cele mai reuşite. În cazul altor nativi(e) ai(le) semnului, această conjuncţie semnifică o prietenie care se leagă foarte repede. Ai grijă însă cât de multă încredere acorzi la început.

 

HOROSCOP 16 mai. Balanţă

Luna şi Marte realizează astăzi o conjuncţie în casa carierei şi a statutului din horoscopul tău solar. Dacă lucrezi astăzi, ţine minte că graba strică treaba şi că stările de nervozitate nu fac bine relaţiei cu superiorii. Iar în cazul în care trebuie să participi la un eveniment oficial ori la o întâlnire cu o figură importantă din comunitate, trebuie să dovedeşti că eşti o persoană calculată. Cu alte cuvinte, tactul şi diplomaţia sunt esenţiale.

 

HOROSCOP 16 mai. Scorpion

Cu Luna şi Marte în casa călătoriilor şi a filozofiei de viaţă, se întrevede o duminică cel puţin interesantă pentru tine. Pentru unii(ele) nativi(e) ai(le) semnului, această conjuncţie ar putea însemna că faci o ieşire spontană în natură sau la munte, în orice caz departe de agitaţia oraşului. În cazul altor persoane născute în această zodie, mai puţin norocoase, se arată la orizont dezbateri aprinse pe tema unor principii şi valori la care ţin mult.

 

HOROSCOP 16 mai. Săgetător

Luna şi Marte îşi dau întâlnire azi în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, iar pentru tine, acest lucru nu aduce veşti prea bune. Ar putea însemna, pe de-o parte, că se conturează dezechilibre în raportul de forţe între tine şi partenerul de viaţă, iar cel mai probabil au legătură cu o pagubă pe care unul dintre voi a experimentat-o ori cu modul în care cineva a uzat de finanţele voastre comune.

 

HOROSCOP 16 mai. Capricorn

Luna şi Marte aderă astăzi la o conjuncţie în casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, semn că şi în cazul tău, această întâlnire a celor doi aştri poate fi egală cu o zi tensionată în cuplu. Poate fi vorba de o stare de agresivitate pasivă, care mocneşte în subteran sau mai degrabă, de certuri aprinse pe motive doar de voi ştiute. În orice caz, recomandare pentru tine este de a nu deschide subiecte sensibile azi.

 

HOROSCOP 16 mai. Vărsător

Luna şi Marte îşi dau mâna astăzi în casa sănătăţii şi a muncii din horoscopul tău general. În cazul bun, conjuncţia celor două poate veni la pachet cu un impuls binemeritat de energie, care îţi permite să optezi astăzi pentru alternative de odihnă activă. Scenariul mai puţin fericit este acela că somatizezi o supărare şi ajungi să o resimţi ca pe-o neplăcere de ordin fizic. Alţii(tele) resimt anxietate cu privire la chestiuni de natură profesională.

 

HOROSCOP 16 mai. Peşti

Luna şi Marte realizează azi o conjuncţie în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar. Dacă ai tras paiul cel mai scurt, înseamnă risc de discuţii în contradictoriu cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici. Dacă ai avut norocul să îl alegi pe cel lung, se anunţă rost de activităţi spontane în compania lor, care vă aduc satisfacţii şi voie bună în egală măsură. În primul caz, nu pune la suflet.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici