HOROSCOP 25 iunie. Patru zodii părăsite de noroc

Neptun începe astăzi să retrogradeze prin semnul Peştilor, sens de mers pe care îl întreţine până pe 1 decembrie. Cu toate că Neptun este o planetă transsaturniană, a cărei influenţă se resimte doar în anumite momente, vor exista situaţii în care zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) vor simţi că norocul nu este de partea lor.

30910 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 25 iunie. Patru zodii părăsite de noroc

HOROSCOP 25 iunie 2021

HOROSCOP 25 iunie 2021 - Berbec

Neptun începe azi să retrogradeze prin casa subconştientului din horoscopul tău general, fapt care te face să fii mai introspectiv(ă) în perioada următoare. Te gândeşti mai mult la trecut, la persoane sau situaţii mai mult sau mai puţin plăcute care nu fac parte din peisajul actual. Se întâmplă, de asemenea, să ai mai des senzaţii de deja-vu, că ai mai trăit unele experienţe şi că intuiţia încearcă să îţi comunice unele lucruri despre evenimentele care au loc acum în viaţa ta. În astfel de momente, ar fi bine să îţi asculţi vocea interioară, căci s-ar putea să-ţi transmită ceva important.

HOROSCOP 25 iunie 2021 - Taur

Neptun retrogradează de azi încolo prin casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup din horoscopul tău solar. S-ar putea să îţi dai seama că ţi-ai făcut unele speranţe cam mari în ceea ce le priveşte, că poate nu ai luat în calcul anumite variabile atunci când te-ai gândit că o anumită idee ar putea fi implementată. De asemenea, s-ar putea ca unele relaţii de prietenie să se transforme. Este posibil ca tu şi cineva important din anturaj să vă fidezvoltat în direcţii diferite şi trebuie să vezi dacă vă mai potriviţi, dacă mai aveţi suficiente lucruri în comun.

HOROSCOP 25 iunie 2021 - Gemeni

Neptun ajunge azi să retrogradeze prin casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce denotă faptul că, pe plan profesional, s-ar putea să ai parte de o perioadă mai ciudată. În privinţa anumitor aspecte, s-ar putea să ai senzaţia că baţi pasul pe loc sau chiar că începi să involuezi. În ceea ce le priveşte pe altele, ai putea să simţi că ţi s-au deschis ochii, că îţi este mai clar ca oricând în ce direcţie mergi. Aşadar, nu este de mirare dacă ajungi să iei nişte decizii importante cu privire la acest sector de viaţă în lunile care urmează.

HOROSCOP 25 iunie 2021 - Rac

Neptun retrogradează de azi înainte prin casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor, studiilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Din anumite puncte de vedere, urmează o perioadă cu multe semne de întrebare, care odată înlăturate, îţi vor oferi multe lecţii de viaţă deosebit de valoroase. Dacă cochetezi cu ideea începerii unor cursuri ori cu o relocarea sau o vacanţă într-o destinaţie mai aparte, concluzia la care ajungi s-ar putea să te surpindă până şi pe tine. De asemenea, s-ar putea ca unele procese birocratice să se desfăşoare mai greu, dar vor apărea nişte beneficii de pe urma acestui traseu îngreunat.

HOROSCOP 25 iunie 2021 - Leu

Neptun începe azi să se deplaseze în sens aparent invers prin casa relaţiilor şi a banilor, semn că dacă eşti implicat(ă) într-o colaborare sau veniturile tale şi ale partenerului se pun la comun, există posibilitatea unor confuzii cu privire la gestionarea resurselor. În cazul anumitor nativi(e), acestea ar putea veni pe fundalul unor dezechilibre deja existente în raportul de forţe, fapt care ar putea conduce la nişte tensiuni destul de mari. Din anumite puncte de vedere, se arată aşadar o perioadă de căutări, care te vor ajuta să înţelegi cum să manageriezi mai bine acest aspect relaţional extrem de important.

HOROSCOP 25 iunie 2021 - Fecioară

Neptun începe azi să retrogradeze prin casa parteneriatelor din horoscopul tău general, motiv pentru care relaţia de cuplu şi/ sau colaborările în care eşti implicat(ă) vor suferi unele transformări destul de mari. Nu prea ştii ce anume îţi lipseşte sau ce ai avea nevoie de la partener ori de la asociaţi, dar dacă te foloseşti de energia acestui tranzit, vei descoperi cum anume ai putea face ca lucrurile să evolueze în aceste sectoare. V-aţi maturizat cu toţii foarte mult în ultima perioadă, iar acum trebuie să vedeţi cum aduceţi lecţiile pe care le-aţi primit în plan personal în relaţiile voastre.

HOROSCOP 25 iunie 2021 - Balanţă

Neptun retrogradează de azi înainte prin casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău solar, fapt pentru care se întrevede o perioadă în care randamentul şi nivelul tău de energie s-ar putea să fie mai scăzute. În consecinţă, aceasta poate fi o perioadă foarte bună în care să lucrezi la stilul tău de viaţă şi alimentaţie, astfel încât să îţi asigure necesarul pentru activităţile pe care le depui. În acelaşi timp, trebuie să lucrezi ceva mai mult la modul în care gestionezi stresul, căci şi acesta tinde să te afecteze uneori mult mai mult decât ar fi cazul, de fapt.

HOROSCOP 25 iunie 2021 - Scorpion

Neptun începe azi să se mişte în sens aparent invers prin casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, ceea ce poate face atmosfera dintre voi destul de greu de interpretat uneori. În aparenţă, pare că totul merge foarte bine, dar există situaţii în care vocea interioară îţi spune că se întâmplă ceva şi că poate nu aţi discutat unele lucruri suficient. Aşadar, încearcă să dai dovadă de deschidere, să nu te ascunzi cu ceea ce ai nevoie şi îţi doreşti de la cei dragi. Aveţi cu toţii nevoie de mai multă transparenţă, care poate rezolva multe probleme vechi.

HOROSCOP 25 iunie 2021 - Săgetător

Neptun retrogradează de azi înainte prin casa familiei din horoscopul tău solar, ceea ce face ca atmosfra din cămin să fie una liniştită, în general. Pe de altă parte, s-ar putea să îţi fie mai greu decât de obicei să îţi dai seama când se întâmplă ceva, când există nemulţumiri cu privire la modul în care vă înţelegeţi ori se derulează unele lucruri acasă. Aşadar, comunicarea este cheia în următoarea perioadă şi în lipsa ei, s-ar putea ajunge la tot felul de situaţii confuze, care riscă să facă mai mult rău decât bine. Deci caută să fii atent(ă) la semnale.

HOROSCOP 25 iunie 2021 - Capricorn

Neptun începe azi să se mişte în sens aparent invers prin casa comunicării din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea ca felul în care interacţionezi cu ceilalţi să le lase impresii diferite celor cu care intri în contact. Unora le dai impresia unei persoane liniştite, iar altora le pari o persoană enigmatică, ce ascunde mari frământări interioare. Poate că te face mai atractiv(ă) o astfel de abordare în plan social, dar în anumite situaţii, riscă să conducă la neînţelegeri. Eşti cu atât mai predispus(ă) la probleme în cadrul negocierilor, acolo unde nu trebuie să laşi loc de interpretări.

HOROSCOP 25 iunie 2021 - Vărsător

Neptun retrogradează de azi încolo prin casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău solar, ceea ce denotă faptul că trebuie să fii mai atent(ă) cu finanţele în perioada următoare. Poţi avea tendinţa ca banii să îţi alunece printre degete, că-i cheltuieşti mai mult decât este cazul, pe lucruri de care nu ai nevoie cu adevărat. În caz contrar, nu puţine vor fi situaţiile în perioada următoare în care te expui riscului de a încasa pagube sau de a trece prin tot felul de perioade de strâmtorare, care nu îţi permit să faci nicio achiziţie pe lângă lista de cumpărături.

HOROSCOP 25 iunie 2021 - Peşti

Neptun începe astăzi să se mişte în sens aparent invers prin semnul naşterii tale. Pe de-o parte, descoperi adevărata dimensiunea a şarmului şi a carismei tale şi ce putere poţi avea asupra celor din jurul tău atunci când îţi doreşti să-ţi laşi adânc amprenta asupra celor din jur. Pe de altă parte, s-ar putea să existe situaţii în care transmiţi semnale amestecate, care sunt interpretate de ceilalţi în funcţie de ceea ce îşi doresc de la tine. Încearcă să ai mai multă grijă cum gestionezi anumite discuţii, căci s-ar putea să ai de pierdut dacă eşti evaziv(ă) în anumite situaţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici