Ioana Voicu a cântat “Deşteaptă-te, române” la vioară, în direct la Aleph News

  • Ioana Voicu, prezentatoarea de la Ştirile, şi-a arătat cei 15 ani de studii şi talentul moştenit, în direct la Aleph News, unde a cântat “Deşteaptă-te, române”.
1447 afișări
Imaginea articolului Ioana Voicu a cântat “Deşteaptă-te, române” la vioară, în direct la Aleph News

Ioana Voicu a cantat “Deşteaptă-te, române” la vioară, în direct la Aleph News

Nepoata marelui violonist Ion Voicu a transmis #recunoştinţă şi #recunoaştere de #1decembrie în cadrul campaniei “Redeşteaptă-te, române!”, iniţiată de către Aleph News
 
Video-ul cu Ioana Voicu la vioară poate fi urmărit online
                
 
Ioana Voicu iubeşte muzica, moda, dar marea ei iubire e televiziunea. Despre rolul de editor - prezentator la Ştirile Aleph News, Ioana spune: “Ştirile sunt cea mai mare provocare. De la a lucra în tot felul de programe, editare şi prezentare, eu venind dintr-un cu totul alt mediu. Este o experienţă frumoasă, în fiecare zi învăţ câte ceva nou şi a ajuns să-mi fie foarte dragă această provocare”.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici