Lanţul fast-food KFC a închis mai multe restaurante din Marea Britanie din cauza unor probleme legate de carnea de pui

Mai multe restaurante ale lanţului american Kentucky Fried Chicken au fost închise săptămâna aceasta în Marea Britanie, după ce firma de curierat DHL, partener KFC de un an, nu a putut livra carnea de pui la timp, informează site-ul cotidianului The Guardian.

2362 afișări
Imaginea articolului Lanţul fast-food KFC a închis mai multe restaurante din Marea Britanie din cauza unor probleme legate de carnea de pui

Lanţul fast-food KFC a închis mai multe restaurante din Marea Britanie după ce a rămas fără carne de pui

În total, 526 de locaţii KFC au rămas închise, după ce duminică noaptea compania a anunţat că va închide 646 de restaurante.

Luni seară, lanţul american de restaurante a publicat o listă cu 338 de locaţii deschise în Marea Britanie, dintr-un total de 900.

Lipsa cărnii de pui reprezintă o problemă atât de serioasă încât compania nu poate aprecia când vor fi redeschise toate locaţiile.

Pe toate uşile restaurantelor închise, KFC a lipit afişe cu mesajul: "Ne pare rău, este închis. Livrăm puiul proaspăt în restaurantele noastre, dar am avut câteva probleme cu livrarea astăzi. Nu am vrea să deschidem fără să oferim întreg meniul, dar ne vom întoarce cât de repede putem".

Cu un an în urmă, KFC a schimbat partenerii de livrare, renunţând la Bidvest Logistics în favoarea companiei germane de livrare DHL.

Compania DHL a informat că, din cauza "problemelor operaţionale", mai multe livrări către KFC au fost amânate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici