Luju.ro: O notă din dosarul lui D. Dragomir arată implicarea ofiţerilor SRI în documentarea informaţiilor

O notă de informaţii transmisă DNA din dosarul fostului ofiţer SRI Daniel Dragomir arată că ofiţerii SRI erau implicaţi în "documentarea şi dezvoltarea informaţiilor ce făceau obiectul cauzelor aflate în instrumentarea Secţiei de combatere a infracţiunilor conexe şi Serviciului Teritorial Ploieşti".

923 afișări
Imaginea articolului Luju.ro: O notă din dosarul lui D. Dragomir arată implicarea ofiţerilor SRI în documentarea informaţiilor

O notă din dosarul lui D. Dragomir arată implicarea ofiţerilor SRI în documentarea informaţiilor

Nota de informaţii a Serviciului Român de Informaţii a fost trimisă la DNA în 2014 după ce Direcţia condusă la acea vreme de Laura Codruţa Kovesi a solicitat informaţii despre activitatea lui Daniel Dragomir în cadrul Serviciului.

“Contextul in care lt. Col. (4) Dragomir Daniel a contactat ofiterii SRI care erau implicati in documentarea si dezvoltarea informatiilor ce faceau obiectul cauzelor aflate in instrumentarea Sectiei de combatere a infractiunilor conexe de coruptie si a Serviciului Teritorial Ploiesti din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie”, se arată în nota de informaţii, publicată de luju.ro.

În dosarul respectiv, în decembrie 2016, Daniel Dragomir a fost condamnat de Tribunalul Bucureşti la un an de închisoare cu suspendare pentru fals în înscrisuri, decizia nefiind definitivă. În acelaşi dosar fiind condamnată şi soţia sa, tot la un an de închisoare cu suspendare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici