Manda, către Ponta: Ai încercat să fii jolly joker-ul politic şi nu ţi-a ieşit

Europarlamentarul PSD Claudiu Manda a respins, luni, informaţia transmisă de liderul Pro România, Victor Ponta, potrivit căreia ar purta negocieri pentru reîntoarcerea fostului premier Mihai Tudose în PSD. ”Ai încercat să fii jolly joker-ul politic şi nu ţi-a ieşit”, i-a transmis Manda lui Ponta.

6980 afișări
Imaginea articolului Manda, către Ponta: Ai încercat să fii jolly joker-ul politic şi nu ţi-a ieşit

Manda, către Ponta: Ai încercat să fii jolly joker-ul politic şi nu ţi-a ieşit

"Observ că Victor Ponta îmi amestecă numele în tot felul de negocieri cu care nu am nicio treaba de altfel. Vreau să-i transmit doar că suntem în această situaţie, de a pierde guvernarea, strict din cauza trădării lui şi a negocierilor pe care le făcea, pe la Neptun, fie cu PNL pentru preşedinţia Camerei sau pentru comisarul european, fie cu PSD pentru locuri în guvern. Lumea urăşte trădătorii ca tine, Victor, şi oricât ai încerca acum să faci pe domnişorul de pension, nu mai păcăleşţi pe nimeni! Ai căzut între scaune după ce ai încercat să fii jolly joker-ul politic şi nu ţi-a ieşit. PSD-iştii, care au făcut campanie cu poză ta pe piept şi care ti-au oferit toate funcţiile politice posibile, nu mai vor nici măcar să audă de ţine. Dacă nu crezi, deschide frigiderul...", a scris, luni, pe Facebook, Claudiu Manda.


 Ponta îl face trădător pe Tudose pentru că a negociat cu PNL
 

Victor Ponta, liderul ProRomânia, l-a acuzat, luni, pe europarlamentarul Mihai Tudose de trădare, afirmând că acesta a este ”negociatorul” cu PNL.

”Dacă vă puneaţi întrebarea cine este <negociatorul> cu PNL - tot Mihai Tudose care a negociat cu Claudiu Manda în timpul săptămânii să plece înapoi la PSD şi cu Ludovic Orban în Weekend să votăm cu PNL! Cel pentru care am muncit toţi să ajungă la Parlamentul European - şi care ne-a minţit în faţă pe toţi că nu merge , doar candidează să ajute lista ! Cel pentru care am cedat mandatul meu câştigat pe lista ProRomania! E bine că măcar separăm apele / dar este greşeală mea că am lăsat de la mine să treacă toate trădările şi ticalosiile la adresa noastră! Mergem mai departe - mai puţini dar fără vânzători”, a scris pe Facebook Victor Ponta.

Parlamentarii se întrunesc, luni, de la ora 14:00, în şedinţă comună de plen, pentru a vota învestirea Guvernului Orban. Pentru a putea fi învestit sunt necesare cel puţin 233 de voturi, pe care premierul desemnat susţine că le are.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici