Mass-media: Rusia arde gazul pe care nu îl trimite în Europa

Prin gigantul Gazprom, Rusia a decis să reducă debitul pe care îl trimite în Europa, câteva ţări fiind decuplate total, cazul Bulgariei.

1418 afișări
Imaginea articolului Mass-media: Rusia arde gazul pe care nu îl trimite în Europa

Mass-media: Rusia arde gazul pe care nu îl trimite în Europa

„Rusia arde excesul de gaz pe care nu îl exportă în ţările europene”, relatează El Mundo, citând televiziunea finlandeză Yle.

Potrivit sursei iniţiale, imagini prin satelit de la sistemul de monitorizare a incendiilor al NASA arată flăcările din staţia de compresie Portovaia, deţinută de Gazprom.

Serviciul NASA arată incendii nedeclarate lângă staţia Portovaia de la jumătatea lunii iunie, adică din momentul în care - aminteşte presa spaniolă - livrările Nord Stream au fost limitate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
gazprom,
rusia,
gaze

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici