Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri ale zilei.

165 afișări

Alianţa Medicilor: „Pacienţii nu sunt în siguranţă în spitale”

Rezultatele anchetei Ministerului Sănătăţii privind dezinfectanţii folosiţi în spitale sunt contestate de Alianţa Medicilor(AMR) care susţine că atât cadrele medicale, cât şi pacienţii nu sunt în siguranţă în spitale. „În sistemul de sănătate s-a semnalat o bombă, iar avionul merge mai departe fără ca cineva să-şi pună vreo problemă”, a declarat peşedintele AMR, Bogdan Tănase, informează Gândul.

MAI: Buget de peste 350 de milioane de lei, alocat pentu alegerile locale din 5 iunie

Pentru organizarea alegerilor locale din 5 iunie a fost alocat un buget de 350.663.000 de lei iar 50.000 de forţe ale Ministerului Afacerilor Interne (MAI) au fost pregătite pentru a acţiona de alegeri, a anunţat joi ministrul Petre Tobă într-o conferinţă susţinută la sediul instituţiei.

Marian Vanghelie, la DNA: Sunt acuzat de abuz în serviciu. Cred că o să câştig cu 70% alegerile. DNA: Prejudiciu de peste două milioane de lei

Edilul suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat, după audierea de la DNA, că este acuzat de abuz în serviciu în legătură cu două contracte, precizând că nu se va retrage din cursa pentru Primăria Sectorului 5.

Radu Mazăre, CONSULTANT. Fostul edil al Constanţei va lucra pentru un dezvoltator din Egipt: "Nu mă mai interesează să fiu persoană publică"

Fostul primar al Constanţei, Radu Mazare, a declarat, joi, că a semnat un contract cu un mare dezvoltator din Egipt, urmând ca în următorii doi ani să ofere consulanţă pentru dezvoltarea oraşului El Gouma, de pe ţărmul Mării Roşii.

YouTube devine concurentul televiziunilor în 2017: Plănuieşte să lanseze "Unplugged", un serviciu TV

YouTube lucrează la un serviciu de televiziune pe bază de abonament, denumit "Unplugged" pentru distribuitorii de cablu, oferind accesul la o serie de emisiuni TV în direct, totul la un preţ fix, proiectul fiind una dintre priorităţile gigantului video şi urmând să fie lansat în 2017.

Premierul Turciei îşi dă demisia: "Retragerea din funcţie nu este alegerea mea, ci o necesitate"

Premierul Turciei, Ahmet Davutoglu, a anunţat joi că se va retrage din funcţie, confirmând informaţii apărute în presa turcă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici