Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri ale zilei.

175 afișări

Ministerul Sănătăţii a publicat lista celor 50 de spitale cu probe neconforme la dezinfectanţi. 9 spitale se află în Capitală

Ministerul Sănătăţii a publicat lista celor 50 de spitale în cadrul cărora au fost depistate probe neconforme la dezinfectanţi, nouă dintre aceste unităţi fiind din Capitală, acolo unde au fost trataţi şi răniţii din incendiul de la Colectiv.

Percheziţii DNA la Primăria Sectorului 5, în legătură cu listele electorale. Vanghelie: Candidez şi din arest, dacă e nevoie. Demnitatea mea e atât de mare că o vreau înapoi

Marian Vanghelie a declarat vineri, după ce procurorii au efectuat percheziţii la Primăria Sectorului 5 în legătură cu întocmirea listelor electorale, că DNA face presiuni şi că ce se întâmplă nu are legătură cu statul de drept, dar va candida în orice condiţii.

Traian Băsescu, acuzat oficial de spălare de bani

Parchetul General a anunţat oficial, vineri, că Traian Băsescu este cercetat pentru spălare de bani, faptă care ar fi fost comisă în perioada octombrie 2000 - mai 2005, prin încheierea succesivă a mai multor contracte de vânzare-cumpărare a unor imobile.

Ovidiu Anton o întâmpină pe directoarea EBU, Ingrid Deltenre, în România, cu un concert special:"Am cântat piesa «Moment of Silence» în Piaţa Sfântul Anton pentru România" - VIDEO

Ovidiu Anton va interpreta "Moment of Silence", piesa care a câştigat Selecţia Naţională Eurovision, pe 6 mai, la ora 13:00, în Piaţa Sfântul Anton, întâmpinând-o astfel pe Ingrid Deltenre, director general al EBU, care se află în vizită în România, potrivit unui comunicat de presă remis MEDIAFAX.

România, Bulgaria şi Croaţia condiţionează negocierile Serbiei cu UE de situaţia minorităţilor - presă

România, Bulgaria şi Croaţia intenţionează să blocheze deschiderea unui nou capitol în negocierile Belgradului cu Uniunea Europeană, cele trei ţări condiţionând progresele spre integrarea Serbiei de îmbunătăţirea drepturilor propriilor minorităţi, afirmă surse citate de publicaţia Vecernje Novosti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici