Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri ale zilei.

209 afișări

COD GALBEN de caniculă, valabil până vineri

Meteorologii au emis o atenţionare cod galben de caniculă, valabilă pentru Bucureşti şi zonele din sudul, sud-estul şi parţial estul ţării, regiuni în care sunt anunţate temperaturi de până la 37 de grade Celsius, avertizarea fiind în vigoare în intervalul 22 - 24 iunie.

Iohannis a atacat la CCR legea care stabileşte că aleşii locali condamnaţi cu suspendare nu-şi pierd mandatul

Preşedintele Klaus Iohannis a sesizat miercuri Curtea Constituţională cu privire la legea statutului aleşilor locali care prevede că cei care au fost condamnaţi cu suspendare pentru fapte de corupţie nu îşi pierd mandatul.

Deputaţii au votat legea pentru abilitarea Guvernului de a emite ordonanţe, cu modificări

Camera Deputaţilor a adoptat, miercuri, legea privind abilitarea guvernului de a emite ordonanţe pe perioada vacanţei parlamentare, cu modificări substanţiale, după ce, joi, Senatul a respins acest proiect de lege.

ANI: Există şi alte prevederi legale privind angajarea rudelor la cabinetele parlamentare/ Parlamentul a dezincriminat miercuri conflictul de interese pentru cei care şi-au angajat rudele înainte de 2013

ANI anunţă că decizia Parlamentului, privind aprobarea proiectul de lege prin care aleşii care şi-au angajat rudele la cabinetul parlamentar înainte de 21 august 2013 nu pot fi acuzaţi de conflict de interese, nu afectează dosarele privind această infracţiune, pe rolul instanţelor fiind 29 de cauze.

Dan Ioan Popescu, fost ministru al Economiei, şi Sebastian Vlădescu, fost ministru al Finanţelor, audiaţi la DIICOT în dosarul Rompetrol 2 - VIDEO

Fostul ministru al Economiei şi Comerţului, Dan Ioan Popescu, a ajuns miercuri dimineaţa la sediul DIICOT pentru a i se aduce la cunoştinţă acuzaţiile de constituire a unui grup infracţional, abuz în serviciu şi complicitate la delapidare, în dosarul Rompetrol 2.

Concertul Queen şi Adam Lambert de la Bucureşti: Rock-ul care uneşte. Freddie Mercury, dincolo de stele - GALERIE FOTO & VIDEO

Concertul trupei Queen de marţi seară din Piaţa Constituţiei care a numărat în jur de 25.000 de spectatori veniţi să-l asculte pe chitaristul trupei, Brian May, toboşarul Roger Taylor şi pe noul solist Adam Lambert, a fost o lecţie. Rock-ul veritabil este o lecţie de uniune, bucurie şi elevaţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici