Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

302 afișări

Familia pacientului de la Arşi pe rănile căruia au fost filmate larve, audiată la Poliţia Capitalei: Medicilor care l-au tratat "ar trebui să le fie ruşine" - VIDEO

Fiica pacientului de la Spitalul de Arşi pe rănile căruia au fost filmate larve şi soţul acesteia, însoţiţi de un avocat, au ajuns vineri dimineaţa la Poliţia Capitalei pentru a da declaraţii în dosarul deschis după decesul bărbatului, urmând ca la audieri să ajungă şi angajaţi ai unităţii medicale.

Primarul Sectorului 1, la Spitalul de Arşi: Vom aloca 250.000 de euro pentru secţia ATI. Ce se întâmplă cu pacienţii cât timp se renovează este problema managerului

Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, a mers vineri dimineaţa la Spitalul de Arşi din Capitală, precizând că primăria va acorda 250.000 de euro pentru renovarea secţiei de Antestezie Terapie Intentivă a unităţii medicale.

Israelienii acuzaţi că au încercat să o intimideze pe Codruţa Kovesi, plasaţi în arest la domiciliu

Cei doi cetăţeni acuzaţi că au încercat să o intimideze pe Laura Codruţa Kovesi, procurorul şef al DNA, au fost plasaţi în arest la domiciliu, în urma unei decizii a Curţii de Apel Bucureşti.

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan anunţă că forţele militare turce urmează sa fie urgent restructurate: "Vor primi sânge nou"

Preşedintele Tayyip Erdogan a anunţat că forţele militare turce urmează să fie restructurate "în foarte scurt timp" şi a declarat că o nouă lovitură de stat rămâne posibilă, însă nu va fi uşor de pus în aplicare, scrie agenţia de ştiri Reuters.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici