Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

170 afișări

Anchetă internă la Spitalul Colţea după ce doi medici şi un pacient au fost electrocutaţi în sala de operaţii

Conducerea Spitalului Colţea din Capitală a demarat o anchetă internă după ce un medic, un rezident şi un pacient au fost electrocutaţi în sala de operaţii, toţi fiind în stare bună în prezent.

Conducerea RADET a demisionat - FOTO/VIDEO

Conducerea RADET anunţă că a demisionat, după ce Primăria Capitalei a cerut acest lucru, cei care şi-au prezentat demisiile fiind Gabriel Dumitraşcu, preşedintele Consiliului de Administraţie al RADET şi alţi patru membri, directorul general al regiei părăsind funcţia începând cu luna septembrie.

Percheziţii la Facultatea de Medicină Veterinară din Bucureşti. Profesor, prins în flagrant

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie fac percheziţii la Facultatea de Medicină Veterinară din Bucureşti după ce un cadru didactic a fost prins în flagrant primind 10.500 de lei, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

Dosarul de ameninţare al lui Traian Băsescu nu va fi trimis în judecată, iar cercetările vor fi reluate

Pachetul General a anunţat joi că dosarul în care fostul preşedinte Traian Băsescu este cercetat pentru ameninţare la adresa Gabrielei Firea nu va fi trimis în judecată iar cercetările vor fi reluate după ce Augustin Lazăr a infirmat decizia procurorului de caz, pe motiv că ancheta este incompletă.

ANM a emis o atenţionare de caniculă în intervalul 28-31 iulie, iar temperaturile vor fi şi de 37 de grade

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare de căldură, caniculă şi disconfort termic în intervalul 28-31 iulie, temperaturile ajungând şi la 37 de grade Celsius la umbră, dar la sfârşitul perioadei valorile termice vor scădea semnificativ cu excepţia regiunilor din sud-estul ţării unde canicula va persista.

Al treilea caz de infectare cu virusul Zika a fost confirmat în România / Pacientul a fost externat

Al treilea caz de infectare cu virusul Zika a fost confirmat în România, fiind vorba despre un bărbat care s-a întors în urmă cu câteva zile din Republica Dominicană şi care s-a prezentat la Spitalul de Boli Infecţioase Cluj-Napoca cu febră şi erupţie tegumentară, anunţă Ministerul Sănătăţii. Pacientul a fost externat întrucât starea sa generală de sănătate era bună, transmite corespondentul MEDIAFAX.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici