Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

196 afișări

Cutremur cu magnitudinea de 6,2 grade, în centrul Italiei. Primarul din Amatrice: Oraşul nu mai există / Cel puţin 22 persoane şi-au pierdut viaţa - FOTO/VIDEO

Un cutremur cu magnitudinea de 6,2 grade a avut loc la 03.36 ora locală (04.36 ora României), în Italia, potrivit BBC. Cel puţin 22 persoane şi-au pierdut viaţa.

MAE: Până acum nu au fost primite solicitări de asistenţă consulară după cutremurul din Italia

Ministerul Afacerilor Externe a precizat miercuri, referitor la cutremurul din Italia, că până în acest moment nu au fost primite solicitări de asistenţă consulară din partea cetăţenilor români şi că o echipă consulară mobilă se va deplasa la faţa locului.

Ministerul Sănătăţii: Victimele de la Petromidia sunt în stare stabilă

Pacientul de la Spitalul Bagdsasar-Arseni este în stare staţionară, iar cei doi pacienţi de la Spitalul de Arşi sunt în stare stabilă şi urmează să fie operaţi, a informat miercuri Ministerul Sănătăţii.

Gregorian Bivolaru este audiat la Poliţia Capitalei. Se investighează modul în care a reuşit să plece din ţară

Liderul MISA, Gregorian Bivolaru, este audiat, la ora transmiterii acestei ştiri, la Poliţia Capitalei într-un dosar în care se investighează modul în care a reuşit să plece din ţară, au confirmat surse judiciare pentru MEDIAFAX.

Corpul neînsufleţit al regretatului actor Marin Moraru, depus în foaierul Teatrului Naţional. Cei care doresc îi pot aduce un ultim omagiu pe 24 august - VIDEO

Corpul neînsufleţit al regretatului actor Marin Moraru, care a decedat duminică, la Spitalul Elias, la vârsta de 79 de ani, va fi depus marţi seară, 23 august, la biserica Sfântul Gheorghe,  iar pe 24 august, între orele 10-13 în foaierul Sălii Mari a Teatrului Naţional, au anunţat reprezentanţii TNB.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici