Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

115 afișări

Demisii în lanţ la Spitalul Floreasca. 17 medici au anunţat că demisionează din cauza conducerii / Managerul spitalului: În demisii nu se regăsesc motivele; vor fi anunţuri de angajări

17 medici de la UPU SMURD de la Spitalul Floreasca din Capitală au anunţat că demisionează în urma „presiunii psihologice” şi a modului de comportare a managerului interimar al spitalului, medicul Sorin Păun.

Noi audieri la Poliţia Capitalei în cazul suporterului dinamovist ucis / Suporter din galeria Stelei, reţinut pentru 24 de ore

Tânărul interogat, Andrei Ionuţ Pătraşcu, a fost pus sub urmărire penală pentru acuzaţia de tentativă la tâlhărie, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX.

FOCUS: Pasaje pietonale din Bucureşti renovate cu milioane de lei, vandalizate şi transformate în depozite de gunoaie - FOTO, VIDEO

Mai multe pasaje pietonale din centrul Bucureştiului, în renovarea cărora Primăria Generală a investit milioane de lei în ultimii ani, au fost vandalizate şi arată chiar mai rău decât înainte de a fi modernizate, după ce în locul operelor de artă au apărut gunoaie, graffiti şi resturi de mâncare.

Baroul Bucureşti a amânat pentru 6 septembrie dezbaterea privind excluderea lui Ponta din avocatură

Baroul Bucureşti a amânat pentru data de 6 septembrie dezbaterea privind excluderea lui Victor Ponta din avocatură, fostul premier prezentându-se miercuri pentru a-şi susţine punctul de vedere în timp ce Monica Macovei a cerut amânare pe motiv că are activitate în Parlamentul European.

Primăria Capitalei înfiinţează Administraţia pentru Consolidarea Imobilelor cu Risc Seismic - VIDEO

Primăria Capitalei a anunţat că va modifica programul de reconsolidare a clădirilor cu risc seismic din Bucureşti prin înfiinţarea Administraţiei Municipale pentru Consolidarea Imobilelor cu Risc Seismic (AMCIRSC) şi ar putea da în judecată proprietarii care se opun expertizărilor şi renovărilor.

Ordonanţa prin care deţinuţii primesc o reducere maximă de 20 zile, indiferent de numărul lucrărilor scrise, intră miercuri în vigoare

OUG care prevede că lucrările ştiinţifice publicate sau invenţiile şi inovaţiile brevetate de către un condamnat la o pedeapsă privativă de libertate, indiferent de numărul acestora, se consideră maximum 20 de zile executate pe întreaga durată a executării pedepsei, intră miercuri în vigoare.

"Sieranevada" în regia lui Cristi Puiu, propunerea României la Oscar, va avea premiere de gală în 30 de oraşe - VIDEO

Propunerea României la Premiile Oscar pentru cel mai bun film străin, lungmetrajul ”Sieranevada” în regia lui Cristi Puiu ajunge de săptămâna viitoare în cinematografele din toată ţara.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici