Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

140 afișări

Circa 3.000 de oameni au protestat în faţa Senatului faţă de decizia în cazul Gabriel Oprea. Calea 13 Septembrie a fost blocată pe ambele sensuri de mers. Proteste şi în marile oraşe - FOTO, VIDEO

Aproximativ 3.000 de oameni au protestat în faţa Senatului faţă de decizia parlamentarilor de a respinge cererea DNA de urmărire penală a fostului ministru de Interne Gabriel Oprea, aceştia blocând timp de câteva zeci de minute Calea 13 Septembrie. Protestul s-a încheiat fără incidente.

Ioan Chelaru, vicepreşedintele Senatului: Indiferent cine cere, votul în cazul Oprea nu poate fi reluat. Subiect închis

Vicepreşedintele Senatului, social-democratul Ioan Chelaru, a declarat joi, pentru MEDIAFAX, că indiferent cine cere reluarea votului în cazul Oprea, acest lucru nu se poate întâmpla, sugerând că singura soluţie pe care o mai are Gabriel Oprea este demisia din Parlament.

ELCEN intră şi ea în insolvenţă, după ce RADET a solicitat acelaşi lucru

Consiliul de Administraţie al ELCEN a decis în şedinţa de joi înaintarea cererii de intrare în insolvenţă a societăţii către Tribunalul Bucureşti, informează un comunicat al companiei.

Spectator despre "#Selfie69" la Cluj: Surprinde o bucăţică de Românie contemporană

Cei peste 200 de spectatori care au participat, joi seara, la premiera de la Cluj a "#Selfie69" au aplaudat minute în şir la finalul filmului, unul dintre participanţi afirmând că filmul are meritul de a surprinde o bucăţică de Românie contemporană.

Hackeri au sustras datele a 500 de milioane de utilizatori de conturi Yahoo în 2014

Hackeri angajaţi probabil de state au sustras, în urma unor atacuri cibernetice lansate în anul 2014, datele a cel puţin 500 de milioane de utilizatori de conturi online Yahoo, anunţă compania americană.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici