Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

176 afișări

Anchete în Dolj după ce un copil de 13 ani ar fi fost luat ostatic şi obligat să lucreze la o stână

IPJ Dolj şi Direcţia pentru Protecţia Copilului au început anchete după ce un copil de 13 ani ar fi fost luat de către doi bărbaţi din curtea casei sale şi dus la o stână, unde ar fi fost obligat să muncească, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Un nou protest faţă de votul senatorilor în cazul Oprea, anunţat pentru vineri seară în Piaţa Universităţii din Bucureşti

O nouă manifestaţie faţă de decizia senatorilor în cazul fostului ministru de Interne Gabriel Oprea este anunţată vineri seară, începând cu ora 18.00, în Piaţa Universităţii, potrivit organizatorilor protestului de joi seară.

Oprea i-a trimis lui Tăriceanu cererea de reluare a votului: "Nu a fost şi nu este intenţia mea să fug de Justiţie. Ceea ce se întâmplă cu acest dosar nu este în regulă" - FOTO

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a depus vineri o cerere adresată preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, prin care cere reluarea votului în cazul său, comentând că îşi doreşte dreptate pentru Bogdan Gigină, dar că dosarul său ''nu pare a fi despre dreptate, ci despre răzbunări''.

Spectator despre "#Selfie69" la Cluj: Surprinde o bucăţică de Românie contemporană

Cei peste 200 de spectatori care au participat, joi seara, la premiera de la Cluj a "#Selfie69" au aplaudat minute în şir la finalul filmului, unul dintre participanţi afirmând că filmul are meritul de a surprinde o bucăţică de Românie contemporană.

ELCEN intră şi ea în insolvenţă, după ce RADET a solicitat acelaşi lucru

Consiliul de Administraţie al ELCEN a decis în şedinţa de joi înaintarea cererii de intrare în insolvenţă a societăţii către Tribunalul Bucureşti, informează un comunicat al companiei.

Hackeri au sustras datele a 500 de milioane de utilizatori de conturi Yahoo în 2014

Hackeri angajaţi probabil de state au sustras, în urma unor atacuri cibernetice lansate în anul 2014, datele a cel puţin 500 de milioane de utilizatori de conturi online Yahoo, anunţă compania americană.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici