Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

188 afișări

Pichet al Sindicatelor din Administraţia Publică Locală la Ministerul Muncii

Federaţia Sindicatelor Pro Administraţie picheteză, miercuri, Ministerul Muncii, peste o sută de salariaţi din Administraţia Publică Locală fiind prezenţi la protest, aceştia exprimându-şi nemulţumirea faţă de salarizare; sindicaliştii discută cu reprezentanţii ministerului.

Vasile Blaga, copreşedintele PNL, pus sub control judiciar într-un dosar de trafic de influenţă, după ce a fost audiat la DNA Ploieşti - VIDEO

Vasile Blaga, copreşedintele PNL, audiat miercuri, la sediul DNA Ploieşti, într-un dosar de corupţie, a fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Decalajul dintre importurile şi exporturile de produse alimentare s-a triplat în primul semestru

În primul semestru din 2016, deficitul balanţei comerciale cu produse agroalimentare – decalajul dintre importuri şi exporturi – a fost de 663,6 milioane de euro, de peste trei ori mai mare faţă de acelaşi interval din 2015, arată o sinteză transmisă pentru MEDIAFAX de Ministerul Agriculturii.

Shimon Peres, fostul preşedinte al Israelului, a încetat din viaţă la vârsta de 93 de ani/ BIOGRAFIE: Laureat al Premiului Nobel pentru Pace, ultimul dintre fondatorii statului Israel

Shimon Peres, premier şi ulterior preşedinte al Israelului şi laureat al Premiului Nobel pentru Pace, a decedat miercuri la Tel Aviv, după ce în urmă cu două săptămâni a suferit un accident vascular major, informează BBC News online.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici