Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

291 afișări

45 de români cu credite de peste un milion de franci, cei mai favorizaţi de conversie

Numărul creditelor care la momentul acordării erau mai mari de un milion de franci elveţieni (CHF) a ajuns la 45 la sfârşitul lunii iulie, iar soldul total al acestor împrumuturi este de 105,3 mil. lei, potrivit datelor transmise de BNR la solicitarea ZF.  Astfel, valoarea medie a unui credit ar fi de aproximativ 2,3 mil. lei (peste 500.000 de euro).

Sute de credincioşi, la moaştele Sfântului Nicolae

Sute de credincioşi şi pelerini şi 20 de preoţi au întâmpinat, joi, la Alba Iulia, racla cu moaştele Sfântului Ierarh Nicolae, aduse de la Parohia Sfântul "Gheorghe Nou" din Bucureşti, acestea urmând să rămână la Catedrala Încoronării până duminică, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Maşină cu trei persoane la bord, târâtă 200 de metri de tren. Două dintre victime se află în stare gravă - GALERIE FOTO

Trei persoane au fost transportate de urgenţă la spital, dintre care două în stare gravă, după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un tren fără călători la bord şi târâtă 200 de metri, joi dimineaţa, în apropiere de Timişoara, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi: "În România este criză de forţă de muncă, nu de locuri de muncă"

La ediţia de toamnă a Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi, care a avut loc joi în mai multe oraşe din ţară, s-au prezentat mai puţine persoane interesate să se angajeze, decât ofertele de locuri de muncă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Iohannis: Sunt şanse privind eliminarea vizelor de către Canada

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, că a avut o discuţie cu premierul Dacian Cioloş pe tema negocierilor privind ridicarea vizelor de către Canada şi este de părere că sunt şanse pentru ca lucrurile să progreseze.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici