Mesajul lui Ciolacu pentru români de Ziua Naţională: ”Doar uniţi vom putea înfrunta toate obstacolele”

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a transmis, duminică, un mesaj în care apreciază că Ziua Naţională este cel mai bun moment în care putem vorbi despre unitate, solidaritate şi o mai bună înţelegere între noi, românii din ţară sau de peste hotare.

466 afișări
Imaginea articolului Mesajul lui Ciolacu pentru români de Ziua Naţională: ”Doar uniţi vom putea înfrunta toate obstacolele”

Ciolacu: Ziua Naţională, cel mai bun moment în care putem vorbi despre unitatea şi solidaritate

”Ziua Naţională este cel mai bun moment în care putem vorbi despre unitatea tuturor românilor. Despre solidaritate. Şi despre o mai bună înţelegere între noi, fie că vorbim despre românii de aici sau de cei care trăiesc peste hotare. Cu toţii suntem români. Cu toţii gândim şi simţim româneşte şi suntem animaţi de dorinţa sinceră a unui viitor mai bun pentru ţara noastră. La mai bine de 100 de ani de la Marea Unire, cred că cel mai sincer mod de a cinsti memoria înaintaşilor noştri este să reparăm tot ceea ce ne desparte pentru a reconstrui mândria noastră de naţiune puternică”, a scris pe Facebook Marcel Ciolacu.

El mai afirmă că, în acest proiect, fiecare este ”important şi preţios”.

”Pentru că doar împreună putem pune la treabă potenţialul imens pe care îl avem. Doar uniţi vom putea înfrunta toate obstacolele, să ducem România mai departe acolo unde merită şi să o facem să strălucească! La mulţi ani, români! La mulţi ani, România”, se mai arată în mesajul lui Ciolacu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici