Mihai Tudose a discutat cu Carmen Dan după şedinţa de Guvern

Premierul Mihai Tudose a avut o discuţie cu ministrul de Interne, Carmen Dan, după şedinţa de Guvern de miercuri în care a anunţat nu îl va demite pe şeful Poliţiei Române, aşa cum i-a ministrul, ci i-a solicitat acestuia un plan de măsuri.

1187 afișări
Imaginea articolului Mihai Tudose a discutat cu Carmen Dan după şedinţa de Guvern

Mihai Tudose a discutat cu Carmen Dan după şedinţa de Guvern

Discuţia dintre Mihai Tudose şi Carmen Dan a avut loc în biroul premierului de la Palatul Victoria, după şedinţa de Guvern şi vine în contextul anunţului făcut de premier că nu îl demite pe şeful Poliţiei Române.

"Am discutat cu domnul Bogdan Despescu şi mi-a prezentat raportul. Am înţeles de pe surse, că noua propunere (n.r.: Cătălin Ioniţă) şi-a declinat intenţia de a ocupa funcţia şi l-am rugat pe domnul Despescu ca într-o săptămână să îmi prezinte măsurile pentru remedierea situaţiei. Totuţi, acel făptaş a fost prins în două zile", a declarat premierul Tudose, la începutul şedinţei de Guvern.

Şeful Executivului a avut miercuri o întâlnire cu şeful Poliţiei Române, Bogdan Despescu, după ce ministrul Carmen Dan a cerut premierului demiterea lui Despescu din cauza lipsei de comunicare şi a modului în care a gestionat cazul poliţistului pedofil.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici