O navă de marfă ce avea 11 persoane la bord s-a scufundat în Marea Neagră/ Cel puţin patru membri au murit

O navă de marfă ce avea 11 persoane la bord s-a scufundat, miercuri, în Marea Neagră, în apropierea oraşului Istanbul, a anunţat premierul turc Binali Yildirim, informează site-ul agenţiei de presă Reuters.

2558 afișări
Imaginea articolului O navă de marfă ce avea 11 persoane la bord s-a scufundat în Marea Neagră/ Cel puţin patru membri au murit

O navă de marfă ce avea 11 persoane la bord s-a scufundat în Marea Neagră

”Din păcate, una dintre navele noastre care transporta marfă s-a scufundat în Marea Neagră pe parcursul acestei nopţi. Operaţiunile de salvare a echipajului sunt în plină desfăşurare”, a declarat premierul turc, adăugând că încă nu au fost stabilite circumstanţele în care a avut loc accidentul.

Nava, numită Bilal Bal, transporta fontă din provincia Bursa către provincia din nordul Turciei, Zonguldak, a relatat agenţia de ştiri Dogan.

Potrivit autorităţilor din Turcia, trei nave, un elicopter şi un avion al Armatei iau parte la operaţiunile de salvare.

Cel puţin patru membri ai echipajului navei care s-a scufundat în Marea Neagră au murit

Autorităţile din Turcia au anunţat că au identificat epava navei de marfă care s-a scufundat miercuri în Marea Neagră, iar cel puţin patru membri ai echipajului au murit, însă bilanţul ar putea creşte, relatează Daily Sabah Istanbul.

Echipele de salvare au anunţat că dintre cei 11 membri ai echipajului, patru au fost gasiţi morţi, iar ceilalţi sunt daţi dispăruţi.

Guvernatorul Istanbulului a anunţat că toate persoanele aflate la bordul navei scufundate aveau cetăţenie turcă. Nava- cargo avea 11 persoane la bord şi s-a scufundat, miercuri, în Marea Neagră, în apropierea oraşului Istanbul.

Potrivit autorităţilor, nava a fost construită în 1974.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici