Revolta unui "mascat": "Am ajuns firma de pază a ţiganilor. Aşa se întâmplă când şefii poliţiei mănâncă din palma lumii interlope"

  • Un luptăror din trupele speciale îi acuză dur pe şefii din Poliţie.
  • Mascatul spune că aceştia „mănâncă din palma lumii interlope”.
  • Reacţia vine după acţiunile din ultimele zile ale Poliţiei, în contextul morţii lui "Emi Pian", lider al clanului Duduianu.
4330 afișări
Imaginea articolului Revolta unui "mascat": "Am ajuns firma de pază a ţiganilor. Aşa se întâmplă când şefii poliţiei mănâncă din palma lumii interlope"

Revolta unui "mascat": "Am ajuns firma de pază a ţiganilor. Aşa se întâmplă când şefii poliţiei mănâncă din palma lumii interlope"

Potrivit Adevărul, luptătorul din trupele speciale ale Poliţiei a participat la sute de descinderi organizate la locuinţele clanurilor de interlopi şi la numeroase reţineri ale unor infractori recidivişti.

"Am ajuns firma de pază a ţiganilor. Asta se întâmplă când apar cumetriile cu ţiganii şi şefii poliţiei mănâncă din palma lumii interlope. Atât timp cât şefii mari din poliţie au tot mâncat din mâna lor până acum, nu o să vedem nici un plan, o să vedem doar balet al forţelor de ordine fără o finalitate anume. Iar amenzile date unor X sunt apă de ploaie în condiţiile în care acei X nu au venituri declarate sau ceva pe numele lor sau carte de muncă undeva", e o parte din mesajul mascatului.

Zeci de poliţişti şi jandarmi au fost mobilizaţi duminică pentru a supraveghea funeraliile interlopului Florin Mototolea, liderul clanului Duduianu. Cel supranumit Emi Pian ar fi fost ucis de un tânăr de 26 de ani, fără antecedente penale, care a comis fapta în urma unui conflict iscat în timpul unei partide de barbut.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici