Tecău spune că Lindstedt s-a numărat printre primii care l-au felicitat după succesul de sâmbătă

Tenismanul Horia Tecău a declarat, după ce a câştigat titlul la dublu la Wimbledon alături de Jean-Julien Rojer, că printre primii care l-au felicitat pentru acest succes s-a numărat fostul său coleg Robert Lindstedt, cu care a jucat trei finale ale turneului londonez, dar le-a pierdut.

456 afișări
Imaginea articolului Tecău spune că Lindstedt s-a numărat printre primii care l-au felicitat după succesul de sâmbătă

Tecău spune că Lindstedt s-a numărat printre primii care l-au felicitat după succesul de sâmbătă (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu pot să reproduc cuvintele lui, dar era foarte bucuros. Mi-a spus: «Aşa trebuie să joci în finale»", a precizat Tecău, conform site-ului oficial al competiţiei.

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul 4, a câştigat, sâmbătă, turneul de la Wimbledon la dublu, după ce a învins în finală cuplul Jamie Murray/John Peers (Marea Britanie/Australia), favorit 13, scor 7-6 (5), 6-4, 6-4.

Acesta este primul titlu de dublu masculin la un Grand Slam pentru Tecău. Horia Tecău a mai câştigat un titlu de Grand Slam, însă la dublu mixt, în 2012, la Australian Open.

Tecău a mai jucat finala de la Wimbledon în 2010, în 2011 şi în 2012, împreună cu suedezul Robert Lindstedt, ei fiind învinşi de fiecare dată de cuplurile Jurgen Melzer/Philipp Petzschner (Austria/Germania), Mike Bryan/Bob Bryan (SUA), respectiv Jonathan Marray/Frederik Nielsen (Marea Britanie/Danemarca).

Tecău, în vârstă de 30 de ani, a mai câştigat la Wimbledon în 2002 şi 2003 la juniori, alături de Florin Mergea. La Wimbledon, în acest an, Tecău şi Rojer au trecut în semifinale de Mergea şi indianul Rohan Bopanna.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici