Traficul a fost oprit pe un drum din Alba Iulia care s-a surpat

Un drum din oraşul Alba Iulia s-a surpat din cauza unor lucrări la reţeaua de apă şi canalizare, a anunţat, vineri, IPJ Alba. Traficul în zonă a fost închis, iar circulaţia spre localitatea Vinţu de Jos a fost deviată.

549 afișări
Imaginea articolului Traficul a fost oprit pe un drum din Alba Iulia care s-a surpat

Traficul a fost oprit pe un drum din Alba Iulia care s-a surpat

Potrivit IPJ Alba, traficul a fost închis pe o stradă din Alba Iulia, unde o porţiune dintr-o stradă s-a surpat, din cauza unor lucrări la reţeaua de apă şi canalizare.

„Pe strada Brânduşei din municipiul Alba Iulia, drumul s-a surpat în dreptul imobilului cu nr. 43, pe sensul de mers Pâclişa-Alba Iulia, traficul fiind închis pe acest sector de drum, între intersecţiile cu străzile N. Labiş şi La Recea”, au anunţat reprezentanţii Poliţiei Alba.

Conform acestora, traficul spre localitatea Vinţu de Jos a fost deviat. La faţa locului se află un echipaj din cadrul Poliţiei Rutiere şi unul al Poliţiei Locale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici