Tudose, externat din spital, după criza cardiacă suferită săptămâna trecută

Fostul premier Mihai Tudose a fost externat luni din spital după ce a fost internat săptămâna trecută la institutul de boli cardiovasculare "C.C. Iliescu", din Bucureşti, în urma unei crize cardiace pe care a suferit-o în timp ce se afla cu colegii săi.

549 afișări
Imaginea articolului Tudose, externat din spital, după criza cardiacă suferită săptămâna trecută

Fostul premier Mihai Tudose a fost externat din spital, după ce a suferit un infarct miocardic săptămâna trecută

Informaţia a fost confirmată de fostul premier pentru MEDIAFAX.

Fostul premier Mihai Tudose a fost externat luni din spital după ce a fost internat marţi la Institutul de Boli Cardiovasculare "Prof. Dr. C.C. Iliescu", din Bucureşti cu diagnosticul de infarct miocardic acut inferior întins STEMI, potrivit documentului remis MEDIAFAX de managerul spitalului, profesor Şerban-Ion Bubenek Turconi, şeful secţiei ATI I Chirurgie Cardiovasculară.

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat marţi seară că fostului premier i-au fost montat două stenturi în urma infarctului extins suferit.

Mihai Tudose a fost premier în perioada iunie 2017-ianuarie 2018. El are 52 de ani. În ianuarie 2019 a demisionat din PSD şi s-a înscris în ProRomânia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici