Un copil de doi ani a căzut mai mult de 100 de metri într-o fântână, în Spania. Cum decurge operaţiunea de salvare

Băiatul se juca în munţii Sierra de Totalan, în provincia Malaga, atunci când părinţii lui s-au uitat cu groază cum acesta cădea într-o fântână.

2526 afișări
Imaginea articolului Un copil de doi ani a căzut mai mult de 100 de metri într-o fântână, în Spania. Cum decurge operaţiunea de salvare

Operaţiune de salvare în desfăşurare. Un băiat de doi ani a căzut mai mult de 100 de metri într-o fântână.

Momentan, o operaţiune de salvare este în desfăşurare în Spania, pentru a salva băiatul de doi ani care a căzut într-o fântână.

Este încă neclar dacă băiatul, numit Yulen, este încă în viaţă după ce a căzut în fântână. Aceasta este îngustă şi are o adâncime de 107 de metri.

Incidentul tragic a avut loc în timp ce copilul se juca împreună cu un alt membru de familie, duminică după amiază.

Se presupune că familia l-a auzit pe băiat plângând la scurt timp după ce acesta a căzut. Dar, mai târziu, băiatul nu a mai făcut niciun zgomot, conform preşedintelui brigăzii de incendiu, Francisco Delgado Bonilla.

Sute de angajaţi ai serviciul de urgenţă s-au grăbit la locul incidentului, dar nu au reuşit până acum să pătrundă în fântâna îngustă. Aceasta are un diametru de numai 25 de centimetri.

Operaţiunea de salvare s-a desfăşurat pe tot parcursul nopţii şi deja depăşeşte 17 ore.

Cu ajutorul unei camera de filmare, care a putut fi coborâtă la adâncimea de 80 de metri, autorităţile au descoperit  câteva bunuri personale ale băiatului.

Salvatorii se tem că băiatul s-ar putea afla într-o zonă acoperită de nisip şi mizerie.

Garda Civilă din Spania analizează toată opţiunile posibile. Autorităţile au în vedere posibilitatea de a crea o nouă gaură, care va permite accesul salvatorilor.

Fântâna este situată într-o zonă privată, dar aceasta nu este împrejmuită, potrivit ziarului El Pais.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici