Un şofer băut a blocat activitatea tuturor troleibuzelor după ce a intrat într-un stâlp de alimentare a transportului public

Un şofer băut a intrat cu maşina într-un stâlp care alimenta cu electricitate troleibuzele din Galaţi, lăsând tot oraşul fără transport public. Muncitorii încearcă, joi, să repare stâlpul şi reţeaua de alimentare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1074 afișări
Imaginea articolului Un şofer băut a blocat activitatea tuturor troleibuzelor după ce a intrat într-un stâlp de alimentare a transportului public

Un şofer băut a intrat într-un stâlp de alimentare a transportului public. Circulaţia blocată

Accidentul s-a produs joi dimineaţa în zona centrală a oraşului Galaţi. Muncitorii au lucrat ore întregi ca să repare stâlpul care susţine reţeaua de alimentare a troleibuzelor din oraş, dar încă nu au reuşit.

Astfel, troleibuzele au stat la capătul de linie în intervalul orar 5.00-6.25. Ulterior, circulaţia troleibuzelor s-a reluat însă în jurul orei 10.00, problemele la reţeaua electrică au reapărut.

„Societatea Transurb SA informează că, din cauza unei avarii apărute la un stâlp care alimentează cu energie reţeaua de distribuţie a tensiunii, toate troleibuzele repartizate pe trasee nu vor circula până la remedierea situaţiei. Echipele de intervenţie din cadrul societăţii noastre lucrează la remedierea avariei. Vă reamintim că în această dimineaţă (joi – n.r.), a avut loc un accident rutier pe strada Brăilei, în zona Potcoava de Aur, ce a condus la avarierea unui unui stâlp care alimentează cu energie reţeaua electrică de transport a troleibuzelor”, au anunţat reprezentanţii transportatorului public de persoane din Galaţi.

Poliţiştii gălăţeni au stabilit că şoferul care a provocat accidentul era băut.

Reprezentanţii IPJ Galaţi au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că etilotestul a arătat că şoferul avea o alcoolemie de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pe numele şoferului, atât pentru că a consumat alcool la volan, cât şi pentru că a refuzat să-i fie prelevate probele biologice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici